28 Mayıs 2011 Cumartesi

Taze Bittiler #4

Taze bittiler postlarını çok sevmeme rağmen bu postları sık sık blogumda görememenizin nedeni, makyaj malzemelerini ve cilt bakım ürünlerini bitirememem=) Evet bitiremiyorum, olmuyor.. Bitenleri sakladığım sepetimin dolması aylar sürüyor:) Sanırım çok cimriyim ürünleri kullanırken. Hele ki bu yasak başladıktan sonra , genelde yurtdışından aldığım ürünleri kullanmaya kıyamıyorum:(

Neyse son bir iki ayda bunları bitirmişim daha fazla beklemeden yazmak istedim bu sefer. Yazacak bir sürü şeyim olmasına rağmen yazmıyorum, içimden gelmiyor çünkü blogumda görüp almak isteseniz de alamayacaksınız , ben de bir daha alamayacağım..Neyse bu konuda daha fazla konuşmayacağım. ( Dip not: gümrüğe takılan strawberry siparişim , yurtdışı servisine sevk edildi olarak görünüyor şu an, bakalım ne zaman ulaşacak....)

1) The Body Shop Seaweed Deep Cleansing Facial Wash: Seaweed serisinin bu yüz temizleme jelinden memnunum , bitirdiğim ikinci kutu bu. Güzel temizliyor, tonikle silince hiçbir şey gelmiyor diyemeyeceğim ama yine de iyi. Seaweed serisinin hafif kokusuna bayılıyorum, cilt bakım ürünlerinde kokudan hoşlanmayanları bile rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum. Cildi çok kurutmuyor ama nemlendirici sürmediğim zamanlarda cildimin hafif gerildiğini hissediyorum.
100 ml fiyatı 23 TL civarında. ( sık sık 2 al 1 öde kampanyası oluyor)

2)Avon Naturals Conditioning Hair Balm: Badem özlü bu saç bakım maskesinden nefret ettim. Sanırım alalı 2-3 yıl oluyor, banyonun bir köşesinde bekleyip duruyordu, hemen atılacaklar klasmanından bitenler sepetime eklendi. Çoğu avon ürününde olan sorun bunda da var; hiçbir işe yaramıyor... Sanırım Avon'dan nefret ediyorum=)Şiddetle kaçmanızı tavsiye ederim.
10 TL civarındadır.

3)Clinique High Impact Mascara: Deneme boyu bu rimeli Clinique rimel kampanyasından almıştım. O günden beri ikincisini bitiriyorum. Hep çantamda bunları taşıyorum , çok rahat oluyor. Bu rimeli seviyorum, çok iddialı bir rimel değil ; ne uzatma ne hacim açısından. Islak bir rimel , kirpikleri birbirine yapıştırmıyor, fırçası ne tombik ne çok ince, orta derecede uzatıp hacim veriyor, sürümü kolay öyle ekstra özene gerek yok. Kalıcılığı iyi, sıcak suyla çok rahat çıkıyor.( sıcak suyla çıkma meselesi gerçek, duşa giriyorum çıkıyorum, rimelin kalıntısı kalmıyor=))Kısacası çoğu rimelden daha iyi tavsiye ederim.
Tam boyu 46 TL civarında Türkiye'de.

4)The Body Shop Seaweed Mattifying Day Cream: Bu kremi de çook seviyorum. Bitirdiğim 3. kutu. Karma cildime süper iyi geliyor. Eskiden La Roche Posay Hydreane Legere'i bundan daha çok beğeniyordum, ama havaların ısınmasıyla, jel kıvamında olduğundan ve çok güzel serinlettiğinden bu krem daha cazip gelmeye başladı. Parlama problemini de ciddi anlamda azaltıyor. Tam da kıvamında nemlendiriyor. Kokusu da çok hoş ve çok hafif.
50 ml , 29.90 TL. ( 2 al 1 öde kampanyasına rastlarsanız çiftleyin derim:))

5)The Body Shop Originals Fuzzy Peach Duş Jeli: Bu duş jelini ve diğer 3 arkadaşını TBS Originals serisinde kampanya yaptığında almıştım. 4 duş jeline 20 TL vermiştim yani tanesi 5 TL, bence süper bir fiyat. 2 tanesini tükettim son ikiye geçtim..Bu şeftalili duş jelinin kokusuna da bayıldım, keşke bundan da 2 tane alsaymışım dedim. Frambuazlı duş jeli takıntımı bile yendi, bunu da frambuazlısı kadar sevdim diyebilirim. Şiddetle önerilir..
Normal satış fiyatı 250 ml, 9.90 TL ( Fakat originals serisinde de sık sık kampanya oluyor, örneğin şu sıralar 3 al 2 öde var)

Sevgiler...

2 yorum:

  1. avonun bu maskesinin serisini almıştık biz bide;sadece şampuanı sürünce taramanın imkanı yok :/

    YanıtlaSil
  2. Avon iste:) avona nefretim var sorma:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...