19 Mayıs 2011 Perşembe

L'Oreal De-Crease Far Bazı

Bu far bazı çok eskiden beri aklımdaydı, bir brigettesboutique siparişim sırasında sepete atmıştım. Hatta sonra da çok pişman olmuştum, çünkü elimdeki sephora far bazını neredeyse hiç kullanmıyordum, bu da boşuna yapılmış bir alışveriş gibiydi. Ama şimdi iyi ki almışım diyorum:) Bu yasaktan 1 ay önce falandı tabi, şimdi bu bazı alma şansımız yok, yurtdışına çıkınca belki..

 Farın rengini bazlı ve bazsız göstermek için , sephoranın düşük pigmentasyonu ile ünlü farlarından birini seçtim. No 21: cocoa powder rengi.


Fark ortada zaten=)

Bu far bazını beğendim, Sephora'nınkinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Öncelikle sürümü çok rahat, ben iki gözüme de birer pıt koyduktan sonra elimle dağıtıyorum. Sephora'nınki gibi yapış yapış değil.  Rengi açık olduğuından göz kapağına aydınlık bir görünüm katıyor.
Far'ın sürümünü kolaylaştırıyor, far rengini çok daha güzel veriyor bu bazı kullandığımda. Kalıcık konusunda çok bir şey söyleyemeyeceğim zira bende far ne yaparsam yapayım kalmıyor, sanırım göz kapağım çok yağlı olduğundan. Bu bazın da farın kalıcılığını çok daha fazla artırdığını söyleyemeyeceğim ama bir müddet daha dayanmasını sağlıyor tabi.
Ben bu bazı 7 dolara almıştım yani yaklaşık 10 TL, bir daha kesinlikle alırdım ama artık istesem de alamayacağım:( Açıkcası ben bu kozmetik getirtme yasağının geri çekileceğini de hiç sanmıyorum, sanırım artık bu böyle gidecek, çünkü işin içinde para var hatta büyük para var...Üzgünüm gerçekten...

1 yorum:

  1. Sephoranin urunlerini ben seviyorum aslinda canim ama seninki kotu olmus bence sephoraya gotrup durumu anlatmayi deneyebilirsin, yenisini verebilirler ya da parasini iade edebilirler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...