1 Mayıs 2011 Pazar

Clinique Lash Power Curling Maskara

Biliyorum bu aralar bloguma çok az vakit ayırıyorum ama malum iş ve yüksek lisans birarada olunca zorlayıcı oluyor.Geçen hafta sınavlarım vardı , gelecek hafta da ödev teslimlerim var ama sınavdan iyidir tabi:) Dün bütün gün ödev yaptık arkadaşlarla , bugünü de bir nefes almak için kendime ayırdım:)
Size yazacak o kadar çok şeyim var ki, öncelikle beklediğim bütün kargolar sağ sağlim elime ulaştı. Bu yasakla ilgili son durum nedir size soruyorum? Bir ara strawberryde kısa bir süre için Tükiye'ye gönderim yapılmayacaktır yazıyordu , şimdi o yazıyı kaldırmışlar nedir durum?
Bu rimeli de cosme-de 'den almıştım 30 TL gibi bir fiyata gelmişti. Ama İstanbullu şanslı bloggerların ELCA'dan 20 TL'ye aldığını da okudum , imrendim=)
Ben rimelde hacimden çok uzunluk arayanlardanım dolgun ama pek uzun olmayan kirpiklerim var. Bu rimelden önce Lancome L'Extreme kullanıyordum ve çok memnundum, tam aradığım özelliklere sahip bir rimeldi. Ama değişiklik olsun diye bunu aldım , yanlış yapmışım.

Bu rimeli her sürüşümde bir heyecandır sarıyor beni:) Çünkü her sürüşümde farklı sonuç elde edebiliyorum, ilginçtir. Bu rimelde asıl mesele doğru sürmek. Eğer stratejik bir şekilde sürerseniz güzel:) Ben ilk aldığımda nefret etmiştim  kendisinden ama sürdükçe , değişik teknikler denedikçe güzel olduğunu düşünmeye başladım. Ben iç bükey kısmını kirpik diplerime oturtuyorum, sonra yavaş yavaş yukarı çekiyorum ve çekerken de yavaş yavaş döndürüyorum:)
Artık yurtdışından alışveriş yapamadığımıza göre, bu rimele 50 TL civarı para ödeyeceğiz demektir. Bu fiyata göre de konuşacak olursam : Bu rimel sınıfta kaldı :)

Çok yakında NYX Catwalk Far paletiyle sizlerleyim =)

2 yorum:

  1. Şu Elca dedikleri Ankara'ya da açılsa rahatlıyacam :D Ya da var ben mi bilmiyorum

    Neyse, alışveriş konusunda, evet strawberrynet o yazıyı kaldırdı. Ama diyor ki, sorumluluk kabul etmeyip, gümrükle ilgili münakaşınıza karışmayız havasında.Ama kesinkes yasaklandı. Arada alanlar oluyor, geçenlerin de oluyor kalanların da. Tamamen riziko.

    Tc kimlik numaraları devreye girecekmiş en son bununla ilgili okuduğum yerde bu yazıyordu. Hatta siparişlerini tc no ile alanlar da olmuş. Tabi ki kozmetik ve suplement dışında. Yani giyim, elektronik vs. Ben bu kadarını biliyorum ve umarım seçimlere kadar derhal bir yeni düzenleme gelir. Olacak iş değil yoksa? Bu kadar mı geri adımlar ata ata gideceğiz cık cık

    YanıtlaSil
  2. Elca benzeri bir yer Ankara'da malesef yok cnm keşke açsalar:( Aslında bu konuda mail atıp baskı yapabiliriz:) Gümrük yasağıyla ilgili bir post hazırlayacağım birazdan durum ciddi ve uygulamaya konulmuş malesef:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...