16 Şubat 2011 Çarşamba

Catherine Arley Silky Touch Kompakt Pudra

Bloglarda göre göre dayanamadım aldım sonunda bu pudrayı:) Ben evimize yakın ufak bir parfümeriden aldım, sorunca çekmeceden çıkardılar. Markanın başka ürünleri var mı dedim , eskiden varmış ama artk sadece pudrasını getirtiyorlarmış, bayağı da satıyorlarmış. Ben pembe alt tonlu olan 6 numarasını tercih ettim, sanırım rengi bana bir ton koyu oldu ama yine de kötü durmuyor. FİYAT: 5 TL




 Ürününün içinde çok az sim var, cilde sürünce öyle ışıl ışıl durmuyor. Ürünü sadece bir kez tüm cildime kendi süngeriyle uyguladım, biraz maske gibi durdu ,beğenmedim, temizledim. O günden sonra hep yanımda taşımaya başladım, artık sadece kapatıcı niyetine kullanıyorum ve parmaklarımla uyguluyorum. Kapatıcılığının çok iyi olduğunu söylemeliyim. Bir diğer artısı da kokusu, çok çok güzel kokuyor, arko krem gibi:) Ben çantamda taşıdığım için orta kısmında C.A kabartması olan yer parçalandı malesef ama çok da mesele değil. Silky Touch ismiyle de müsemma olduğunu söylemeliyim, çok yumuşak bir yapısı var, parmaklarınızı şöyle bir gezdirdiğinizde tam kıvamında ürün geliyor.En büyük artısı da fotoğrafta gördüğünüz gibi Made in Turkey kısmı :)
 Bu pudra bu fiyata alınır, hatta stok yapılır:) Belki bir yolum düştüğünde bir ton açığını da alırım..
 Fakat ürünün güvenilirliği hakkında bir bilgim yok, bende sivilcelenme alerji falan yapmadı ama cildim hassas değil, bana güven olmaz bu konuda:)
 Sevgiler....

12 yorum:

  1. ilginç :)
    beklenmeyen performans

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan :) Seninki baya koyuymuş hakkaten ya .. Ben beyaz tenliyim ve tahminen almıştım netten 4 numarasını ,gerçi 4 numara da baya bir açık görünüyor ama sürdüğüm zaman öyle garip durmuyor doğal duruyor. Yapısına ve kokusuna ben de bayılıyorum ya yumuşacık :D Ama kapatıcı özelliği olmadığı kesin,bir de bende pek kalıcı olmuyor. Uçup gidiyor 2-3 saate kalmadan.

    YanıtlaSil
  3. beni sivilcelendirdi bu ürün ne yazık ki :( kısa süreli kullanımlarda bitsin diye kullanıyorum ara sıra :/ sen de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. çoğu pudradan çok daha iyi buluyorum ben bun pudrayı...

    YanıtlaSil
  5. tatlıyosun : max factor pudrayla yapıları hayli farklı , e sanırım ben de bunu biraz daha fazla beğenmeye bşladım:)
    Blush : bence de:)
    Junkhead: Bende de pek kalıcı olmuyor ama kısa süreli kullanımlar için iyi, ben de bir dahaki sefere 4 almayı düşünüyorum.
    cicibebe: Teşekkürler cnm:( Üzüldüm sivilce yapmasına çok hassas sanırım cildin.
    beijaa vintage: Ben çok fazla pudra denemedim ama benim denediklerimin de çoğundan daha iyi.

    YanıtlaSil
  6. Bu Pudra benim ömrümü yedi diyebilirim :) Yurtdisinda yasiyorum ve inan buralarda bulamiyorum. Ben bu Pudra ile minik bir Parfümeride Zonguldaktaki o minnos Demirpark Alisveris Merkezinde tanisdim. Inanin artik her Zonguldaga gittigimde kutu kutu tüm seneye yetsin diye almak zorunda kaliyorum, beni gören deli saniyor :) ben ilk aldigimda 5´i almistim sonra da 6´da alip ikisini karistirmaya basladim.. cok severek kullaniyorum ve bu Nisan´da gidip yine almam lazim :p

    YanıtlaSil
  7. Moda Boncuğu: Gerçekten fiyatına oranla süper bir pudra:) Ama ben her gün kullansam bir tanesini 1 yılda anca bitiririm:) Sen yılda kaç tane bitiriyorsun??

    YanıtlaSil
  8. bende bir zamanlar teeeee 17 yaşımdaykene tanışmıştım bu pudrayla o kadan zamandır kullanırım üzerine de başka pudra tanımam:) dediğim gibi 8 seneye yakındır kullanıyorum hiç bir etkisi olmadı. bende 5 numarasını kullanıyordum 6yı da deneyeyim dedim aynen senin gibi bir ton koyu geldi bana da sana önerim 5 numarasını alman yönünde. var ya bu pudranın formülüni dior keşfetse en az 150 tl ye kakalar bize :)))

    YanıtlaSil
  9. bencede 5 numarayı kullann ya awarya bende bugna ldım beyendim darsı yarnlara:))demi:))

    YanıtlaSil
  10. Tamamen ınternetttekı tavsıyelerden yol alarak yarın almak ıstıyorum bu pudrayı :)

    YanıtlaSil
  11. Kızlar biz bütün şirket olarak kullanıyoruz. Tanıdığım bütün hanımlar bunu kullanıyor. Kalitesini daha sürerken anlıyorsunuz. Pudra, far allıkları, ojeleri hepsi ayrı güzel. www.catherinearley.com dan grupca alıyoruz. İnternet sitesini yeni açtılar haberiniz olsun. 30 yılı aşkın süredir piyasada olmasının arkasında kalite yattığına hiç süphemiz yok. Memnunuz ve tüm samimiyetimizle tavsiye ediyoruz. Ojeleri değişip değişip kullanıyoruz. Şirkette renk cümbüşü var :)

    YanıtlaSil
  12. Fiyat larını artırdılar malesef keşfedilince😞😞😒😒😒

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...