18 Ocak 2011 Salı

Watsons SakuraBella Duş Jeli

Şu an ders çalışmamak için yüzlerce post girebilirim:) Ve çok mutlu olurum:) Ama kendime engel olmam lazım.. Bu yüzden yazılmayı bekleyen en kısa postu seçtim.. Geçen Watsons ziyaretimde her zaman kullandığım duş jellerinden birini almış elime geziyordum ki buna rastladım, pek şirin görünüyordu hadi bir deneyeyim dedim.
Kendisini Japon Kirazı Çiçeği aromalıymış , üstünde bu yazıyı görünce pek bir sevindirik olmuştum, çünkü Body Shop'tan aldığım Japanese Cherry Blossom body mistim hala bitmedi ,bu da aynı koku olunca heves eder ikisini birden kulanır bitiririm diye düşünmüştüm. Oysa ki kokularının alakası bile yok! Ben Body Shopun Japanese Cherry Blossomının kokusunu çok seviyorum , ne çok ağır ne çok hafif, çok hoş bir koku. Bunun kokusunu ise pek sevmedim, varlığıyla yokluğu bir , duş jeli dediğin şöyle banyoyu mis kokutmalı bence ve bu görevini ifa etmiyor:) Bunun haricinde bidiğimiz duş jeli işte, pompalı olması güzel, onun haricinde de pek bir artısı yok. Bitmesini hasretle bekliyorum şimdiden:) Bir daha almam.
Bu serinin scrubı, losyonu falan da var , onlar nasıldır bilmiyorum. Ama duş jelini tavsiye etmiyorum.
500 ml: 9 TL
Bu jel zor biter zor......:(

7 yorum:

  1. ben de hiç ders çalışamıyorum ya aynen bende bloglara sardım resmen:)

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir seriydi bu, ama güzel kokmuyorsa almam ben de, yorumun için teşekkürler canım. (bir de ifşa etmek yerine 'ifa etmek' yazarsan doğru olur canım)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Dawn: en azından yalnız değiliz:)
    April Teşekkürler canım düzelttm bile, karıştırmışım:(

    YanıtlaSil
  4. kokusunun kalıcılığı önemli bencede. watson'dan kiwili bir duş jeli almıştım onun kokusunu beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  5. Biliyorum bahsettiğin duş jelini ben dekullanmıştım güzel ciddenkokusu:)

    YanıtlaSil
  6. Blogunu çok sevdim yazdığın postlardan seni çok samimi buldum... Tebrik edeim bundan sonra blogun sıkı bir takipçisiyim üşengeç olmasam bende çok şey paylaşacağım ancak sen yeterince paylaşıyorsun artık senin blogun üzerinden deneyimlerimi yorum olarak eklerim sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. :) çok sevindim hatta paylaşmak istediğin şeyler olursa mail at post yazayım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...