30 Ocak 2011 Pazar

Taze Bittiler #2

Blog geçmişmdeki ikinci taze bittiler yazımı sonunda yazabildiğim için mutluyum da mutluyum:)
Biraz bol bittili bir taze bittiler yazısı olacak hazır olunuz..
sol baştan başlıyorum:
1)Lancome Miracle Forever Parfüm, 50 ml: Bu parfümü çilekten almıştım. Nasıl severek kullandım anlatamam size. Çiçekli, çok hafif de şekerli bir koku. ( Koku tarifi konusunda sıfırım) . Bu parfümü ucuz yakalarsam, mutlaka alırım bir tane daha. Bittiğine üzüldüklerimden.
2)Givenchy Very İrresistable , 30 ml, EDT: Bu parfüm üniversite yıllarım boyunca, her yılbaşı ve sevgililer günü dönemlerinde YKM'den 30 mlliğini alıp alıp yedeklediğim, bıkmadan usanmadan kullandığım, çok da sevdiğim bir parfüm. Ama okul bittikten sonra artık onu terk etmenin zamanı geldiğini düşünüp yeni maceralara yelken açtım, bunun dibinde çok az kalmıştı geçen hafta her gün bunu kullanıp bitirdim:) 30 ml sini bir yerlerde görürsem, kendimi tutamayıp alabilirim ama şimdilik ona dönmeyi düşünmüyorum. Ama çok çok güzel bir çiçek kokusu, bir klasik.
3) FA roll-on: bildiğimiz roll-on işte, ama ferah güzel bir kokusu var. Fa'nın roll-onlarını seviyorum.
4)Nivea Young Peelingli Yüz Temizleme Jeli: Bunu sırf ucuz diye almıştım:( Attım banyoyaher duşta bol kese kullandım, anca bitti. Bir daha almam.
5)La Roche-Posay Hydreane Legere: Bu benim nemlendiricim işte. Çok hoş hafif bir kokusu, çok hafif yumuşacık bir yapısı, inanılamaz rahatlatıcı bir etkisi var:)  Çok seviyorum bu kremi cidden. Fiyatı da bildiğimiz market kozmetiklerinden çok pahalı değil. Ürünü eczanelerden edinebilirsiniz hatta bence edinmelisiniz=)Ben en yakın zamanda tekrar alacağım.
6) Diadermine Kuru Ciltler İçin Nemlendirici: Bunu da bütün ürünlerde %50 indirim tarzı bir indirimle almıştım, o aralar cildim çok kurumuştu, kuru ciltler için olanını aldım. Tabi cildim eski haline dönünce bir köşede kaldı, ben de son haftalarda dekolte bölgeme sürüp bitirdim=) Karma ciltler için hatta normal ciltler için çok fazla yağlı ve ağır bir krem. Yapısını hiç beğenmedim, kokusu fena değil ama ağır sayılır.Bir daha almam.
7) Maybelline Çift Bazlı Göz Makyajı  Temizleyici: Bu ürün bence market kozmetiği tabir ettiğimiz markalar arasındaki en başarılı göz makyajı temizleyicisi. Fiyatına oranla performansı hayli iyi , fakat Lancome bi-facilin de Bioderma H20'nun da yanına pek yaklaşamaz. Elimdeki temizleyiciler bitince ( ki bitmez=)) alabilirim. Çok para dökmem temizleyiciye diyorsanız kesinlikle bunu tercih etmelisiniz.

Ohh bitti sonunda=)

5 yorum:

  1. Diadermi bende bugün aldım Watsons'dan 2. yarı fiyatınaydı bir anneme bir bana.. Bizim cildimiz gerçekten çok kuru pul pul dökülüyor hele pudra srünüce berbat bi görüntü.. sende beğenmemişsin pek içime sinmedi bakalım..

    YanıtlaSil
  2. parfum notlarımı aldım bi kenara :)

    YanıtlaSil
  3. BonBon: Diadermine ile ilgili yorumum pek sağlıklı olmayabilir çünkü sonuçta cilt tipime uygun bir krem değil, sen önyargısız bir şekilde kullan umarım memnun kalırsın:)
    KOVA KADINIYIM BEN: Bu iki parfümü de beğeneceğine eminim=)

    YanıtlaSil
  4. La-roche posay yerini hiç bir urun malesef ki alamıyor fransanın bereketli termal suyunun mucizesinden olsa gerek...

    YanıtlaSil
  5. evet cnm la roche favori dermokozmetik markam kesinlikle

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...