23 Ocak 2011 Pazar

Missha BB Cream Reviewu ve Swatchları

Bu fondötenimsi, renkli kapatıcılar hakkında çok mail alıyorum, swatch isteyen oluyor, aldığım ebay satıcısını soran oluyor, ben de tek tek yazmak yerine bir post yayınlamak istedim. Ben iki tane aldım,bir tanesini blogumda sattım, diğerini kullanıyorum zaten. Bendeki numarası 21 , bir de 23 numara var, 21 daha açık bir renk.

Ürünü dağıtınca cildin rengiyle bütünleşiyor, açık durduğuna bakmayın yani:) Kapatıcılığı iyi , ortanın üstünde. Benim cildim pembe alt tonlu olduğundan biraz fazl mat ve solgun gösterebiliyor cildimi. Sürümü kolay, kıvamı ne çok katı ne çok sıvı( Örneğin Dior Nude fondöten bundan çok daha akışkan).Bende sivilce yapmadı, ama çok hassas bir cildim olduğu söylenemez, beni baz almayın yani bu konuda.Bu ürün alınabilitesi olan bir ürün sonuç olarak. Bendeki 20 ml ama kullan kullan bitmedi, denemek için 20 mlliği almanızı öneririm. Bu boyu kargo dahil 10 $'a falan alabilirsiniz ebayde bir sürü satıcı var.Ben kendi satıcımı yazmıştım diğer postumda( unuttum şimdi:)), satıcıdan memnun kalmıştım ama bunu satan satıcıların hepsinin puanı iyiydi.
Ben bittikten sonra tekrar almayacağım çünkü artık cilt makyajı konusunda kesin kararlar aldım. Artık sadece çok kaliteli bir marka fondötenim ve renkli nemlendiricim olacak , sadece onları kullanacağım, öyle çeşit çeşit almak yok.Bu kararı almamda en büyük etki saygılı ve sevgili fondötenim Christian Dior Nude'ye aittir. Onun yorumları da pek yakında:)
Bu arada sınavlarım bitti:) ama hem çalışıp hem master yapmak çok zor , tükendim resmen.  Tam sınavlar bitti derken şimdi de iş bastırmaya başladı:( Neyse yavaş yavaş kendime geleceğim umarım..

5 yorum:

  1. çok mrk ettiğim ve denemk istediğim bi üründü malesef senin sattığını kaçırdım cnm :( kısmet degılmiş..neyse ben dior Nude'umlada çok mutluyum :))

    YanıtlaSil
  2. Ben Hard Candy renkli nemlendirici kullanıyorum, Dior'un renkli nemlendiricisini kullandınız mı acep? Biterse HC almayacağım. Laura Mercier için de iyi diyolla ne alsam bilemiyorum. Önerin var mı canım :)

    YanıtlaSil
  3. bende sipariş ettim 23 nosunu 5 gün evvel ,merak ile bekliyorum ,güle güle kullan ..

    YanıtlaSil
  4. geçen seferki yazında bahsettiğin satıcıdan aldım dün sanırım 13 liraya geldi 20 mlliği.denemek için sabırsızlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. MyPrincess: ben de dior nude'mle çok mutluyum:)))
    Leah: Ben Laura Mercierin yağsız renkli nemlendiricisinden alacağım canım :)Çok araştırdım,buna karar verdim.
    NİL:Sen de şimdiden güle güle kullan canım:)
    missy:Umarım kısa zaanda gelir canım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...