12 Ocak 2011 Çarşamba

Cosme-de Sitesinden Alışveriş Önerileri

Bildiğiniz gibi bu sitede kargo takipli ve ücretsiz. Yeni ürünlerden beğenip uygun fiyatlı oldukarını düşündüklerimi seçtim siz sevgili ladylerim için. Bu arada hem iş hem finaller bastırdı, bloguma hiç vakit ayıramıyorum:( Ama telafi edeceğimmm:)
 NARS Orgasm Illuminator  30 ml (Tam boy) : 24 $
Elizabeth Arden Eight Hour Cream 100th Anniversary Celebration Set : 33$

 Estee Lauder 7-Piece Skincare Set: 35$
 Estee Lauder 4-Piece Brush Set :22 $
Laura Mercier Flawless Face Kit :28 $
Bu arada yeni müşterilere 5$ hediye çeki kıyağını da atlamayın:) 25 $ ve üstü alışveriş yaptığınızda bu çeki kullanabiiyorsunuz..

4 yorum:

  1. süperrrr seçimler cnm bakmak istemıyorum ama sonu yoook :))))

    YanıtlaSil
  2. Hayır ya alışveriş diyetine girdim ben annem öldürecek beni:(( öğrencilik zor zanaat:)bitse de işe girsem o zman her gördüğümü alacağım:))

    YanıtlaSil
  3. MyPrincess: Ben de hepsini çok beğendim ama amıyorum cnım:) Ama kendime ne kadar hakim olabilirim onu da bilmiyorum:)
    Dilek63:Canım ya ben de 4 ay öncesine kadar öğrenciydim( gerçi şu an da yüksek lisans öğrencisiyim) sonra işe girdim şimdi her istediğimii alıyorum valla:) Bir süre de pek kısmayacağım kendimi sonra bkarız:) Darısı başına

    YanıtlaSil
  4. Aminnnnnn(bunu o kadar içten söyledim ki anlatamam )inşallah olur hadi :) Bu arada google hesabı açtım artık ordan yazarım zira Dilek63 rumuzundan da sıkıldım plaka gibi:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...