16 Ocak 2011 Pazar

AVON Far ve Fondöten Fırçaları

Geçen Avon katalogundan sırf denemek için bu iki fırçayı sipariş etmiştim. Biri fondöten fırçası, diğeri iki uçlu far fırçası.



Kılları sentetik tabi ki ama yumuşak ve gayet kaliteli, elf studio serisiyle neredeyse aynı kalitede diyebilirim. Fırçalar 3-4 TL gibi  bir fiyattan satılıyordu geçen katalogda.
Fondöten fırçası: Bu fırçayı cidden beğendim ne çok büyük ne çok küçük , uygulaması rahat tek kusuru fondöteni fazla emiyor.
Far fırçası: bir ucu bildiğimiz c şeklinde göz farı fırçası ,diğer taraf eye smudge ,dağıtmak ve gölgelendirmek için kullanılabilir. Ben bu smudge ları çok işe yaramaz buluyorum ama diğer fırça tarafı kullanışlı sayılır, farı güzel dağıtıyor.
Avon'un bunlardan başka pudra fırçası, açılı allık fırçası ve kabuki fırçası da var, indirime girdiği bir zaman alırım belki...Siz de fırçaya öyle çok para vermeyeyim ama sert,kıl döken fırçalarla yüzümü gözümü çizmeyeyim diyorsanız göz atabilirsiniz.
Ben bu ay kotamı doldurdum ama gelecek ay sigmadan fırça seti sipariş vermeyi düşünüyorum, şu an aklımda olan face and eyes kit, başka önerisi olan varsa , paylaşırsanız sevinirim:)

12 yorum:

  1. bende var. ve allık fırçasıda gerçekten cok güzel! Ben aldım tavsiye ederim!

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullan... tavsiyeni dikkate alacağım... fondoten fırçasına ihtiyacım vardı benim de...

    YanıtlaSil
  3. sigma kalp kalp kalp
    o kadar alışveriş yaptım hala bir şeyler bakınır dururum
    face ve eyes kitei ayrı almak yerine complete kit alabilirsin hem 20 dolar daha ucuz

    YanıtlaSil
  4. Bende aldım 3.2tl idi sanırım fondoten fırçası calming effects ile sipariş verdim .Fırçaya bayıldım hem çok yumuşak hem de sürümü kolay ilk defa fırçayla sürüyor olmama rağmen zorlanmadım.Dediğin gibi sanki fondoten çok yiyor

    YanıtlaSil
  5. bende de bu 2 fırça var. bana far fırçası baya sert geldi :/ ama smudge kısmını baya baya kullanıyorum. fondoten fircasi dedigin gibi fond. fazla tuketiyor. elle uyguladigimda daha dogal gorunuyor. sigma fircalara guzel diyorlar kargo fazla tutuyormus :(

    YanıtlaSil
  6. fiyatına göre performansları gayet iyi bencede

    YanıtlaSil
  7. nedicenbaşageldiçekicen:Allık fırçasını da deneyeceğim en yakın zamanda:)
    EMİNE ÖZTÜRK: Yalnız fondöteni çok emdiğini tekrar belirteyim, memnun kalmazsan üzülürüm sonra:(
    ElanorTiwele: Canım ben ayrı ayrı almayacağım face and eyes kit diye 6 fırçadan oluşan bir set var 54 $ ondan almayı düşünüyorum..Ne dersin??
    Dilek: Sen de güle güle kullan canım 3 liralık fırçasının o kadar kusuru olur di mi:)
    LisaBella: Kargo 9 TL canım sigmada. Ben smudge işini bilmiyorum galiba:)
    pembe fiyonk: Evet bu fiyata fırça ancak işportadan alınır onlar da malum..

    YanıtlaSil
  8. BEnde Avon'un kabukisi var, zımpara taşı gibi maaşallah Onu bir kenara attım, ELF'in yumuşacık tombul kabukisini kullanıyorum, özellikle mineral ürünlerde hiç sorun çıkartmıyor. BEndeki neredeyse tüm fırçalar ELF'in Studio serisi zaten, yumuşacıklar-hiç kıl dökmüyorlar e koku yapmıyorlar. Bir de tabii ucuzlar =)

    YanıtlaSil
  9. Aslı ELF stdio serisinin fırçalarına ben de bayılıyorum:) Bende complexion powder ve eyeshadow c brus var, sıradakiler de foundation brus ve stipple brush:) Kabukiyi de aklıma soktun şimdi:))

    YanıtlaSil
  10. sigmanın sitesine baktım da biraz pahalı gibi geldi setler 99 dolar :/

    YanıtlaSil
  11. Evet biraz pahalı ama herkes çok memnun bir de 99 dolarlık setler complete kit içinde her nevi fırça var:) O fırçaların mac fırçalarıyla aynı olduğu söyleniyor eğer öyleyse ucuzlar bile çünkü macte bir tane pudra fırçası 90 TL.

    YanıtlaSil
  12. Farla allıkla hatta pudrayla bile hiç işi olmayan bir insan olduğum için fırçam da yoktu. Geçen aylarda ecotools concealer brush almıştım ama ev arkadasım avon fırçalarının daha ucuz oldugunu söylemisti. O zamandan beri merak ediyordum ama bu kadar ucuz olacagını tahmin etmemistim. Yarın alacagım. :) Çok emerse emsin zaten kullandıgım kapatıcılar da çok pahalı degil maybelline, avon falan kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...