18 Ekim 2010 Pazartesi

Strawberrynet Yılbaşı Parfüm Kampanyası ve Yeni Parfümüm

Strawberry'nin Top 250 Yılbaşı Parfümü Kampanyası Başlamış ben de Heyecanla bekliyordum. Fiyatlar gerçekten çok uygun bence bakmalısınız. Gelelim benim siparişime. Ben şu an Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum kullanıyorum, kokusunu çok seviyorum gerçekten kalıcılığı da süper. Diğer parfümlerimi de elden çıkardım, çünkü bundan başkasını kullanmıyorum.Ama sabahları bazen ağır kaçabiliyor, aldığımdan beri aklımdaydı aynı parfümün EDT sini de almak. Sabahları EDT'yi akşamları EDP'yi sıkarım.Yılbaşı Parfüm indiriminde parfümümün EDT sini çok uygun fiyata görünce atladım tabi:) İlk önce 50 ml sini attım sepete 55 TL idi, sonra baktım 100 ml 71 TL 100lük alıyım dedim. Kargo da 7.10 TL. Benim 5. alışverişim olduğundan bağlılık indirimiyle toplam 75 TL'ye geldi.

Bu parfümü çook seviyorum gerçekten:)

6 yorum:

  1. severek kullandıgım bi parfüm bende Bvlgari siparişi verdım bugun cnm blogumda var zaten iyi gunlerde kullan gzl seçim ;)

    YanıtlaSil
  2. Jasmin Noir almışsın cnm baktım. Şişesi çok şık duruyor, umarım seversin..

    YanıtlaSil
  3. işte benim parfümüm çok seviyorum çok:) ben hiç strawberry den alışveriş yapmadım yapmalı mıyım??

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok seviyorum gerçekten ya kokladığım an "işte budur demiştim zaten" . Strawberry en güvenilir alışveriş sitesi bence , ben 10a yakın alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım, bir haftadan geç gelmedi hiçbiri. Artık karar sana kalmış:)

    YanıtlaSil
  5. Bu arada sen EDT mi EDP mi kullanıyorsun ? Ben EDTnın kalıcılığını merak ediyorum da?

    YanıtlaSil
  6. edp kullandım bilemiyorum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...