18 Ekim 2010 Pazartesi

Strawberry İndirimi ve Kozmetik Siparişim:)

Eveet yine kendime engel olamadım. Ya bu strawberry indirim yapıp durmasın yiterr. Neyse aldıklarıma geçeyim ben yoksa çook dertliyim çok:)

Slimshine Lipstick - Gentle Simmer: (İnce Pırıltı Ruj - Hafif Coşku ): Ben böyle slim bir ruj istiyordum. Aslında cheapsmells de max factorun böyle ince rujları var renk renk . Fiyatı da çok uygundu. Ama benim hiç MAC rujum yok, bir tane olsun istedim, bunun da rengini çok beğenmiştim, e aldım gitti. FİYATI:23TL


L'Oreal Bare Naturale Gentle Mineral Powder Compact with Brush Duo Pack No 410 Light Ivory (Bare Naturale Nazik Mineral Kompak Pudra Fırçalı İkili Paket, Açık Fildişi Renk): Bu pudraları da çantamda taşımak için aldım diye kendimi kandırmak isterdim ama nedensiz yere aldım işte ucuz olduğundan. Daha önce Bare Naturale Starter Kit almıştım onun rengi Soft Ivory idi ve bana biraz açık geldi, bu sefer Lorealin renk scalasına göre 1 koyu ton olan Light Ivory aldım , umarım rengi tutturabilmişimdir. Beyaz tenliyim bu arada.FİYATI:20 TL

Veee 25 $ üzeri alışveriş yapan yeni müşterilere stila tablet far hediyesi var. E ben de yeni müşteriymişim gibi yaptım:) Kaptım farı:) Rengi de şöyle:

2 yorum:

  1. cnm pudraların nasıl bnde almayı duşunuyorum ama kararsız kaldım?bide light ivory daha açık gb geldi bana

    YanıtlaSil
  2. Bana da öyle geldi ama scalaya göre bir koyu ton cnm ya umarım öyledir yoksa elimde kalacak:( henüz gelmediler bugün kargolandı maili geldi, gelir gelmez paylaşırım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...