29 Ekim 2010 Cuma

Rossman'da L'Oreal Glam Shine 6H İndirimi Ve Yeni Glossum

Rossman'da bakınırken L'Oreal standında bir kalabalık gördüm ,nedeni de L'Oreal Glam Shine 6H Lipgloss ların 15 TL olması imiş. Ben daha önce Boyner'den 30 TL gibi bir fiyattan aldığım için ,ihtiyacım olmamasına rağmen, karşı koyamadım ve aldım. Daha önce kırmızı rengini almıştım,şimdi daha doğal bir pembe tonunu aldım. Önceden aldığım ve yeni aldığım glossla şöyle:


Gördüğünüz gibi önceden almış  olduğum kırmızı renk yarılanmış durumda. L'Orealin bu glosslarını seviyorum zira. Gördüğünüz fırça sayesinde sürümleri kolay, ışıltıları güzel, kalıcılık konusunda vaatleri olan 6 saat biraz abartı tamam ama gerçekten kalıcı bir gloss. Bir şeyler yiyip içmezseniz 3 4 saat kalır bence.Yeni aldığım pembe glossun üstünde bir de volumizing ibaresi var ama sizin da az çok bildiğinz gibi laf olsun diye koymuşlar işte  öyle volumsel bir durum yok:)Ama bu gloss da diğeri gibi kolay sürülüyor,kalıcılığı iyi, bu renk gündelikte kullanılabilirliğii daha çok olan bir renk tabi.
Siz bu glosslar hakkında ne düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. bende de var bu glosstan...kalıcıda üstelik ama no.sunu hatırlamıyorm 106 olabılır...atıyorda olabılırım :) hatılamıyorum cidden ama bebek pembesine bayıldım!!benımkinin bu renk olmadıgı kesin :))

    YanıtlaSil
  2. :) ben de pembeye bayıldım canım çok tatlı duruyor:)

    YanıtlaSil
  3. bende rossmandan cımıyorum geldiğinden beri.
    indirimi görüp bende alıyım dedim hiç eksık kalırmıyım .
    pembeli olanı bende cok begendım ve sevrek kulanıyorum

    iyi günlerde kullan sende

    YanıtlaSil
  4. Sen de güzel günlerde kullan:) Rossman iyi ki geldi gerçekten ya:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...