3 Ekim 2010 Pazar

İki Yeni Cheapsmells Kozmetik Siparişim

   Cheapsmellls'i seviyorum demiştim değil  mi:) Geç geliyor (yaklaşık 1 ayda geldi önceki iki siparişim) ama geliyor işte.. Ben de ucuz bir şeyler bulduğumda parça parça sipariş veriyorum nasıl olsa kargo ücreti ürünlerin ağırlığına göre değişiyor( ki makyaj malzemeleri için çok çok düşük meblalar demek bu da). O kadar kargo parası veriyorum alacaklarımı biriktireyim de tek seferde alayım gibi birşey de yok.
   Bundan yaklaşık iki hafta önce fondöten özelliği de olan bir pudra arayışına girmiştim, aradım taradım blogları şöyle çok pahalı olmayan orta halli bir pudra bakındım. Max Factor'ün Creme Puff pudrasından memnun genelde ladyler. Gittim renklerine baktım kozmetik marketlerden çok açık renkleri yoktu en açık olan rengi truly fair. Ben de onu almaya karar verdim neredeyse baktığım yerden alıyordum fiyatı 42 TL idi sonra içimdeki uyanık lady bir de internetten bak dedi:) Bir baktım cheapsmellsde var bu tonu hem deeee 3.95 £ ( yaklaşık 9 TL) . Bu ürünü tek aldım (başka alacak bir şey bulamamıştım:) kargo ücreti 1.01 £  tuttu (2.3 TL) toplam 11 Tl'ye geldi bu ürün bana , burdakinin 4te 1i. Fiyat farkına bakın:(
Gelelim dün verdiğim ikinci siparişime. Bourjois markasını çok seviyorum, ambalajları, standları, renkleri çok şirin. Ama malesef burdaki fiyatları yurtdışında olduğundan çok çok fazla. Yurtdışında neredeyse bir drugstore firmasıyken, burada Boyner Sephora gibi yerlerde satılan ve lüks sınıfına giren bir marka. Rujlarını uzun zamandır merak ediyordum, cheapsmells'de de fiyatları acayip uygun ama renk skalası çok dar hep kahverengi gibi dudak makyajında çok tercih edilmeyen renkler kalıyor. Dün bir bakayım demiştim ki ,stoğa uzun zamandır aradığım ve tenime gideceğini umduğum coral renkleri girmiş. Hemen iki tane seçip alıverdim:)

Bourjois Lovely Brill Lipshine: Altta gördüğünüz 05 Corail des mers tonunu satın aldım. Fiyatı % 71 indirimle 1.99£ (Yaklaşık 4.5 TL).Bu rujdan çok umutluyum yorumlar çok güzel.

Bourjois Docteur Glamour Lipstick: Aşağıda gördüğünüz Orange Charnel 23 tonunda. Bunu pek araştırmadan aldım bu ton diğer rujun tonuna çok yakın ama sanırım bu simli bir ruj ama emin değilim. gelince göreceğiz:) Fiyatı 2.99 £ (Yaklaşık 6.8 TL)
Bu iki rujun kargosu ise toplam 0.89 £ tuttu yaklaşık 2 TL. Toplam 13.5 TL ödedim bu iki ruja.
Rujlardan Lovely Brill olanın fiyatı Boyner'de 28 TL.
Ürünler geldikçe yorumlarımı paylaşacağım:)

10 yorum:

  1. Güle güle kullan aldıklarını :) Yalnız aklıma bişey takıldı internetten hiç kozmetik alışveirşi yapmadığım için bilmiyorum da, bu kadar uygun fiyata olunca orjinalliğinden nasıl emin oluyorsun?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler:)İnternetten aldığım şeylerin çoğunu daha önce Türkiye'den Sevil Boyner gibi mağazalardan alıp kullanmış oluyorum. Bir de sahte ürünler kendilerini o kadar belli ediyorlar ki biraz kozmetik merakı olan herkes anlayabilir diye düşünüyorum. Fırçalarda falan bu ayrımı yapmak zor tabi ama ruj,far,gloss,allık bunlar çok rahat anlaşılıyor. Ve bu ürünleri aldığım site dünyaçapında güvenilir bir site, buradan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin:)

    YanıtlaSil
  3. canım merhaba...
    öncelikle güle güle kullan ..postu okuyunca hemen bahsettiğin siteye damladım :)
    hatta sepeti bile doldurdum,ama tırstım ,hatta inanamadım ..sana sorup öncelikle emin olmak istedim ... 13 kalem beğenip sepetime attım ,kargosu ile 52 ytl diyor..doğrumudur?

    YanıtlaSil
  4. Cheapsmellsde fiyatlar İngiltere'nin para birimi olan pound üzeriden (£) . Yukarıdaki toolbardan dolar ya da euro'ya da geçiş yapabilirsin. Hesaplanılan tutar hiçbir değişiklik yapmadıysan 52 £ olabilir. 1 £ = 2.3 TL civarında. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

    YanıtlaSil
  5. canım tşk ederim...alışverişimi yaptım:)
    umarım sağ salim gelirler sorunsuz..
    sende şimdiden güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Sen de güle güle kullan:) Gelirler ama biraz sabretmek gerekiyor:(

    YanıtlaSil
  7. meraba ben de decheapsmellsden alışveriş yapmak stiyorum ama strawberry gibi kargosu belli olmadığı için cesarat edemiyorum anladığım kadarıyla kargo ücreti ürün ücretine göre değişiyor bu konuda bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. kargo ücreti ürün ağırlığına göre değişiyor. Cheapsmells alışverişlerimi yazdığım bütün postlarımda kargo ücretlerini de yazdım. Oldukça küçük meblalar , özellikle kozmetik ürünleri hafif olduğundan çok az tutuyor. Parfümler için de 3 4 pound tutuyor.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,
    Ben de cheapsmellsden ayni pudrayi almistim.(Creme Puff Max Factor). Almadan once de YKM'ye gidip tonuna ve sekline bakmistim. Gelen urun sizin fotografini koydugunuz ile ayni, fakat surulusu ve kutusu itibariyle YKM'dekinden farkli. Bir de ucuz kozmetik gibi kokuyor. Ama bunun haricinde siparis ettigim diger urunler icin cok memnunum, Fiyatlarin da bu kadar ucuz olmasi beni de bir cheapsmells fani yapiyor. Ayrica, bir kere urunlerim gelmedi ve iletisime gectigimde parayi iade ettiler. Daha ne olsun:)

    YanıtlaSil
  10. Selam Yasemin:) Bugün içime kurt düştü gittim Rossmanda baktım pudraya benimkiyle tamamen aynı, sen belki ykm de bir farklı sürümünü falan görmüşsündür:) cheapsmellsi ben de çok seviyoruum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...