23 Ekim 2010 Cumartesi

Cheapsmells'den Rujlarım Geldii:)

BURADA bahsettiğim cheapsmells siparişim geldi. Daha doğrusu rujlar geldi ama pudra gelmedi:( Pudra gelmeyeli 1 ayı aştığı için mail atıp tekrar göndermelerini istedim perşembe tekrar gönderimi yapıldı,umarım bu sefer gelir. İlk defa bir cheapsmells siparişim gelmemiş oldu bakalım nsıl gelişecek sonrası. Neyse gelenlerle mutlu olalım:) Rujlar 2 hafta gibi makul bir sürede geldi.Resimlere geçelim

Sırayla şöyle:Bourjois Docteur Glamour Lipstick(Orange Charnel 23 ),Bourjois Lovely Brill Lipshine(05 Corail des mers )


Üstteki:Bourjois Docteur Glamour Lipstick(Orange Charnel 23 )(2.99 £ (Yaklaşık 6.8 TL))
Alttaki:Bourjois Lovely Brill Lipshine(05 Corail des mers )(1.99£ (Yaklaşık 4.5 TL))

Yorumlarıma gelince: İki rujun da sürümü süper ötesi, kremsi yapılarına bayıldım desem yeridir.Resimden pek anlaşılmıyor ama Docteur Glamour olan simli bir yapıda, diğer ruj simli değil ama o da oldukça parlak. Lovely brill çok güzel bir coral, öyle kıpkırmızı durmuyor ama çok canlı. Docteur Glamour olan da benim favori rujum oldu bu aralar, elimden düşürmüyorum.

Ben bu Bourjois markasını çok seviyorum, bu aralar farlarına taktım çok güzeller. 30 TL civarı fiyatları, Rossmanda gidip gelip bakıyorum:) Cheapmells stoğuna girmelerini bekliyorum hasretle:)

Beğendiniz mi yeni cicilerimi:)

5 yorum:

  1. çok şekerlerr aldıklarını gördükçe cheapsmells olayına girmek lazım artık diyorum,bi başlarsam ardı arkası kesilmicek zor tutuyorum kendimi:)

    YanıtlaSil
  2. Canım kesinlike bir başlarsan gerisi geliyor. son 1 ayda cheapsmellsden 4 sipariş verdim. Ve her gün girip girip bakıyorum yeni ne gelmiş diye hastalık oldu:(

    YanıtlaSil
  3. tatlım ama kesinlikle boşa gitmemiş siparişlerin hepsi biribirinden güzel gözüküyor.

    YanıtlaSil
  4. Hi hi teşekkür ederim:) annem duymasın seni bulur sana bile kızar:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...