31 Ekim 2010 Pazar

Cheapsmells Siparişi(Yine mi !!!)

Evet yine:( Ama ama ihtiyacım vardı gerçekten:) Napıyım ya dayanamadım işte... Şu an Bourjois khol & contour siyah göz kalemi kullanıyorum, ama kalem baya ufaldı:) MAC çok tavsiye ediliyor ama çok aktığını söyleyenler de var, o yüzden bir diğer beğenilen göz kalemini seçtim.
 Max Factor Kohl Pencil:Black 020 rengini aldım.FİYAT: 3.44 Pound~8 TL

Ben bugüne kadar hiç fondoten kullanmadım:) Her zaman olmasa da , özel günlerde falan kullanmak için bir fondoten almak istiyordum uzun süredir. Geçenlerde Rossman'da L'Oreal denedim, kendimi o kadar rahatsız hissettim ki, yüzümün üstünde kalın bir tabaka varmış gibi. Görevli bayana bunu söylediğimde, zaten fondötene ihtiyacınız yok ama istiyorsanız renkli kremler var , çok daha hafif,onlardan deneyebilirsiniz dedi.Ben de araştırdım aslında en çok hard candy ve laura mercier beğeniliyor. Ama Laura Mercier çok pahalı, Hard Candy i de bulmak çok zor.Ben de stila almaya karar verdim, SPF 30 ve oil free bir tane kaptım:)
 Stila, Sheer Tinted Moisturiser Oil Free SPF30  :Light/Light 03  rengini aldım uzun araştırmalardan sonra ,umarım uyar bana. FİYAT: 4.95 Pound ~11 TL ( Bu ürün strawberryde şu an %65 indirimli ve 17 TL)
Bu iki ürün için 1.84 Pound~4.2 TL kargo ödedim. Bu siparişe de toplam 23.5 TL ödedim. Max Factor kalemin TR satış fiyatı yaklaşık olarak:)

6 yorum:

  1. Selam :) Güle güle kullanın. Stila TM gelince swatchlar mısınız? Cok merak ettiğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Swatchlarım tabi ki gelir gelmez:) Ben de çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. Alışveriş yapma isteği hatunlarda hiç bitmeyen tükenmeyen bir istek ya, kesinlikle! Ne kadar birşey almamam lazım diye kendimi tembihlesem de yapacağımı yapıyorum. Ve genelde de hiç kullanmayacağım şeyler satın almış bulunuyorum. Bir kere deneyip beğenmeyip atıyorum kenara.. :(

    YanıtlaSil
  4. Malesef öyle, ama hayat boş işte bundan mutlu oluyorsak yapmamak için bir sebep de yok aslında:) (Kendimi avutma yöntemi 1 )

    YanıtlaSil
  5. Cheapsmells'in kargosu takipli mi ?

    YanıtlaSil
  6. Takipli kargo da var , onu seçmek istersen ama daha pahalı tabi.. Ben takipsiz ile alıyorum hep

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...