16 Haziran 2016 Perşembe

NYX Wonder Stick - Kontür ve Aydınlatıcı


Merhaba arkadaşlar!

Sınavlarım, ödevlerim derken uzun zamandır yeni yazı yazamamıştım. :(( Rahata kavuştuğuma göre yazılarımla yeniden aranızdayım!

Her ne kadar sınav yoğunluğu desem de yeni ürünler denemek için fırsat ve zaman bulabildim. :)

Bugün, sizlere yaklaşık 3 haftadır kullandığım ve çok sevdiğim, NYX markasına ait Wonder Stick isimli kontür ve aydınlatıcı stickten bahsedeceğim.


Ürün toplamda 4 gram. Bir tarafında kontür diğer tarafıda aydınlatıcı kısmı var. Kremsi yapıda. Bendeki 3 numaralı rengi. Cepa-Boyner'deki (Ankara) NYX standından 30 liraya satın almıştım. Sanırım şu an ellerinde kalmamış bu ürün ancak en yakın zamanda yeni ürünlerle beraber bu ürünün de geleceğini söylediler. Siz yine de yolunuz düşerse NYX standına uğrayın çünkü gerçekten çok güzel ürünler gelmişti.. İlerleyen günlerde onlardan da bahsedeceğim. Şimdi bu ürünü daha yakından inceleyelim.


Bendeki renginin kontür kısmı oldukça turuncu alt tonlu ve sıcak bir renk. Açık ve buğday tonluların bu tarz kontür ürünlerle yüzlerini ısıtımalarını çok beğeniyorum. Bu ürünle net bir kontür de yapabilirsiniz, dediğim gibi yüzünüzü ısıtmak için de kullanabilirsiniz. Ürün çok güzel dağılıyor ve bence kalıcılığı da gayet başarılı.


Gördüğünüz gibi yüze doğal bronzluk katmak için gayet hoş bir renk. :)


Ürünün aydınlatıcı kısmı ise şampanya renginde. Işıltılı bir yapısı var ama içinde sim bulundurmuyor. Kalıcılığını ve çok ince yapıda olmasını çok sevdim, bu da zaten ürünü yaz ayları için favori aydınlatıcım yapmaya şimdiden yetti. :)


Fotoğrafta çok belli olmuyor ama incecik çok sade bir ışıltı veriyor. Ancak eksi olarak, aydınlatıcı kısmını dağıtmak çok kolay değil. Kontür kısmına göre daha katı ve daha az kremsi yapıda. Yine de bu eksi, ürünü çok sevmeme bir engel olmadı. :)
NYX ürünlerine Boyner mağazalarından ve yakın zaman içinde İstanbul'a açılacak olan NYX'in kendi mağazasından ulaşabilirsiniz (belki kendi mağazası açılmıştır şu an tam bilemiyorum :(()

Umarım yazımı beğenirsiniz. :) Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim!!

Güzel günler<3













2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bende sıvı formlu ürünleri daha çok seviyorum ama buda güzelmiş. bu arada blogdaki çekilişime bekliyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...