2 Aralık 2013 Pazartesi

Clinique Online Alışverişi! Butter Shine Lipstick Pink-a-boo ve Almost Lipstick Black Honey

Arada Clinique online alışveriş sitesine bakıyorum, markanın ürünlerine çok ilgim yok aslında ama alışverişin yanında seçebileceğiniz  iki adet seyahat boy ürün cezbediyor sanırım beni:) Geçenlerde seyahat boy ürünler arasında iki ruj görünce bu küçük alışverişi yaptım.



Uzun zamandır koyu bordo, kaliteli bir oje istiyordum aklımda China Glaze'in  Merry Berry isimli ojesi vardı ama bunun rengi daha çok içime sindi, tabi hediyelerin katkısı yadsınamaz:)
Ojenin rengi 09 Black Honey, sanırım Clinique Black Honey serisini yılbaşı için çıkarıyor ama ben bu renge bayıldım gerçekten. Ojenin sürümü çok rahat, çizgilenme yapmıyor, aceleniz varsa tek katla bile idare edebilirsiniz ama tam rengini iki katta veriyor. Rengi için siyaha yakın bir bordo diyebilirim. Üzerine top coat geçerek 4-5 gün boyunca kullanabilirsiniz. Tek kötü yanı fiyatı, ürün 9 ml ve 30 TL.  Fakat güzel hediyeler denk getirirseniz fiyat dengelenmiş oluyor.



Benim hediye olarak seçtiğim rujlar ise yeşil kaplı olan Butter Shine serisinden Pink-a-boo ile, kırmızı kaplı olan Almost Lipstick serisinden Black Honey.
Pink-a-boo için mini yazıyordu (2 gr) ama ben tam boy ya da tam boya yakın olduğunu düşünüyorum. Çok tatlı bir pembe, içerisinde simler barındırıyor. Rujun yapısı yumuşacık, lip balm kadar renk veriyor diyebilirim, ama simler belli oluyor. Ben rujun duruşunu da yapısını da çok sevdim. Bu rujların çok çabuk dağıldığını okuduğum için çok az çıkararak kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım.
Almost Lipstick- Black Honey ise tam bir lip balm bana göre. Fotoğraftaki görüntüsünden korkabilirsiniz ama çok doğal ve tatlı bir kırmızılık veriyor dudağa. Bu ürünün gramajı gerçekten az ama almost lipsticklerin orjinal boyları da oldukça ufaklar. Ben black honey rengini hem ojede hem rujda çok beğendim, sanırım şimdi de göz kalemine taktım:)

Sonuç olarak bu üçlü bana 30 TL'ye geldi, pişman değilim:)

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Güle güle kullan tek başına oje olsaydı 30 tl fazla olurdu ama bu sekilde fiyati cok kârlı olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. clinique bu seyehat boylarla aklımızı başımızdan daha çoook alır...ben de nemlendirici allışverişim sonucu bu hediyelerin aynısını aldım keşke koyu renk olanı biraz daha soft tonda seçselermiş...iyi günlerde kullanın :) http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Black Honey ruju çok severek kullanıyorum, ojesiyle bir arada olduğu seti almak istiyorum ama güzel bir kampanya beklemekteyim. ;) Ve evet, ben de black honey rengindeki kaleme kafayı takmış olarak içinde bulunduğu seti aldım. 1-2 güne elimde olur sanırım. ^.^ Ama içindeki kalem tam boy değil. Sadece 0,14 gr. :( ve ayrıca kalemin satışı da yok sanırım, ben bulamadım yani. :( Senin bir bilgin var mı bu konuda?

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir alışveriş olmuş, ben de siteye bakacağım şimdi, güle güle kullan :)
    http://www.denizhavasi.com

    YanıtlaSil
  5. İşte bu çok güzel bir alışveriş olmuş. Ben de Essie Bahama Mama almak üzereydim. Almadan önce bu renge de bakmam iyi olur. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...