9 Kasım 2013 Cumartesi

Flormar Lights of Flowers Koleksiyonundan Aldıklarım

Biliyorsunuz Flormar Lights of Flowers koleksiyonunda %80 indirim yaptı. İnternet sitesinde çoğu ürün tükenmişti ama tesadüfen girdiğim bir mağazada tüm ürünleri bulunca bunları almamazlık edemedim. Tabi hiçbirine ihtiyacım yoktu bunların ama yine de şampanya rengi aydınlatıcı-pudrada aklım kaldı:)





Rujla başlayalım, içlerinden en az beğendiğim ruj oldu. Aslında alırken de rengi çok içime sinmemişti ama diğer renkler ilgimi çekmediği için , fiyatı da çok uygun olduğu için bunu aldım. Diğer renkler genelde kırmızı ağırlıklı bir adet de eflatunumsu renk vardı.  Rujun numarası LF33 , şeftali alttonlu bir nude diyebilirim. Ama rengi biraz fazla açık geldi bana ve tenime çok uymadı. Fiyatı 3.5 TL.

Allığı çok sevdim gerçekten , numarası LF12 . Bir de turuncuya kaçan bir şeftali tonu vardı ama bu aralar pembeleri daha çok sevdiğim için bunu seçtim. Allık ne çok pigmentli ne de kazımayı gerektiriyor. Çok az tozutuyor ama mesele değil. Soğuk alttonlu bir pembe, içinde ışıltıları var ama çok göze batmayan simden çok sedef şeklinde ışıltılar bunlar. Allık 9 gram ve 6.90 TL.

Far almaksa hiç aklımda yokru ama bu rengi görünce almadan edemedim. Numarası LF24 , çok koyu olmayan bir lacivert diyebilirim. İçerisinde mavi aşıltılar var , renk biraz griye kaçıyor ışığa göre. Hem rengini hem pigmentasyonunu çok sevdim, çok güzel bir gölge rengi.  Fiyatı 4.40 TL

Bu arada az önce kontrol ettim, Flormar online alışveriş sitesinde de stokları tazelemiş benim aldıklarım ruj hariç şu an stoklarda var.  Özellikle farı şiddetle tavsiye ediyorum. Renkler fotoğrafta çok net çıktıkları için swatch eklemiyorum.

Sevgiler...





1 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım.Bende indirimden faydalanarak bir alışveriş yapmış ancak allığı bulamamıştım.Sonradan onuda bulup alınca bir allık fiyatına neredeyse tüm koleksiyonu almış oldum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...