12 Eylül 2013 Perşembe

Phyto Phytocyane Siparişi - Dermobakım

Phyto markasıyla tanışmam bir seyahatim sırasında Phytodefrisant isimli ürününü almamla oldu. Markayı sevip güvenince internetten bütün ürünlerini araştırmaya başladım, bu ürünle ilgili de yorumlar çok güzel olunca denemek istedim.

Phytocyane saç dökülmesine karşı bir serum fakat bakım amaçlı da kullanılabiliyor. Ürünü kullanmaya başladım yorumlarım yakında gelecek ama bu post alışverişimle ilgili olsun istedim.




Bu ürünü almaya karar verdikten sonra ufak bir fiyat araştırması yaptım çok fazla fiyat farkı olmamakla birlikte en uygun site Dermobakım'dı, zaten kargo 80-90 TL'nin üstüne her yerde bedava. Dermobakım'da bu ürün 120 TL idi ben de siparişimi verdim.

Sipariş sorunsuz ve iki gün sonra elime geçti. Sipariş notu olarak tester göndermelerini rica etmiştim ama yukarıdaki Avene deneme setinin içindeki testerları çıkarıp bir not kağıdı ve kalem koyup göndermişler, belki hiçbir şey göndermeseler daha az umursardım ama testerların çalışanlar için değil müşteriler için olduğunu unutan sitelere/eczanelere/kozmetikçilere sinirleniyorum, elimde değil.

İşin özü düzenleri oturmuş , hızlı sayılabilecek bir site olabilir ama bende bir daha alışveriş yapma isteği uyandırmadı gelen paket, bir dahaki eczane alışverişimde yeni bir site deneyeceğim.


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Boyle sitelerden eczanelerden bende haz etmiyorum. Tester urunler sanki calisanlar ve yakinlari icin uretilmis gibj davraniyorlar. Insanin sinirleri bozuluyor. Gule gule kullan aldiklarini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 gun önce bende bu siteden Alışveriş yaptm banada tester gondermemisler hemde bayagi yuklu bir alisveris yaptim sanırım artik bu tarz alisverislerimi normal eczanelrden yapicam cunku bu siteler ilk zamanlarin tester konusunda oldukca iyilerdi tanindiktan sonra artk onem vermemeye basladilar diye düşünüyorum sadece burasi degil hepsi

      Sil
  2. Gizem' e katılıyorum, bu site ilk açıldığında ben de alışveriş yaptım bir dünya tester yolladılar. Size göndermediklerine göre geleneğe uymuşlar artık tanınıyoruz diye.

    YanıtlaSil
  3. Çok ayıpladım.Madem defter kalem göndereceksin bari Avene çantasının içine koyma,boş avene kutusunu da gönderme.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...