21 Eylül 2013 Cumartesi

NYC Sweet Splash Gloss Stick - Revived Berry

NYC markasının ürünleri Watsons'lara geleli baya oluyor, arada standı incelesem de satın almak istediğim bir ürünleri olmamıştı, ta ki bu ürünü görene kadar.

Biliyorsunuz bu aralar bu kalem şeklindeki balm ruj arası ürünler çok gündemde, Clinique Chubby'leri pahalı bulduğumdan Loreal Balmy Gloss'ları da indirimi beklediğimden deneme fırsatım olmamıştı, NYC'nin fiyatı da çok uygun olunca fazla düşünmeden aldım, iyi ki de almışım!




Ürün galiba bir koleksiyonla çıkmış çünkü standda değil de stadın ürstündeki ayrı bir  karton  standda duruyordu. Yani denemek istiyorsanız elinizi biraz çabuk tutmalısınız.

Ürünün 3 rengi var çok açık şeftaliye kaçan bir renk, canlı bir pembe ve bu vişne çürüğü rengi. Bir sürü pembe rujum olduğundan bu rengi tercih ettim. Rengi biraz korkutucu gelse de sheer yapıda olduğundan dududağa hafif bir renk veriyor ve hiç abartı durmuyor. Kat kat geçerek rengi koyulaştırıp opaklaştıradabilirsiniz.

Yapısı yumuşacık, sürümü çok rahat , ayna bile kullanmadan gelişi güzel sürüp dudaklarınızı birbirine değdirerek dağıtabilirsiniz.

Çok hafif meyvemsi bir kokusu var , kokulu rujlardan hoşlanmam ama bu hiç rahatsız etmedi.

Dudağı çok güzel nemlendiriyorlar ( benim dudaklarımın çok kuru olmadığını belirtmem gerek) , kesinlikle yapış yapış bir his vermiyorlar.


Ürün 2 gr ve 9.90 TL , diğer renklerinde çok da gözüm kalmadı ama yeni renkleri çıkarsa onlara da göz atarım:)

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Aaa Nyc nin de mi kalem ruju çıkmııış :) Bir alamadım gitti şu tarz rujlardan valla içimde kalacak . En güzel rengi buymuş sanırım, bana uyan renk diyebilirim :) İnş. hemen tükenmez,önümüzdeki hafta gidebileceğim ancak. Güle güle kullaan !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) diğerleri çok açık renklerdi güzel renk verebileceklerini düşünmedim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...