20 Eylül 2013 Cuma

Lancome'dan Yeni Ürün - DreamTone Serum - 2 Orta Ton

Bugün Lancome'dan gelen paketi öyle heyecanla açtım ki sizlerle de taze taze paylaşmak istedim:) Lancome'un yeni çıkardığı DreamTone isimli üründen kısa süre önce haberim oldu, daha önce kullandıklarımızdan farklı bir cilt bakım ürünü olduğundan merak etmiştim ürünü , deneme şansım olduğu için çok mutlu oldum.

DreamTone cilt tonuna göre üretilen bir cilt bakım ürünü, burada ürünü bir makyaj ürünü olarak düşünebilirsiniz ama değil.  Ürünün açık, orta ve koyu olmak üzere üç seçeneği var, bana gönderilen ürün buğday tenlilere önerilen orta ton, yani tam isabet!

Ürün makyajsızken de cildinizi seveceğinizi vaat ediyor, ki bu vaat oldukça iddialı geliyor kulağa. Ürün aslında bir renk tonu düzenleyici; koyu lekeleri azaltmak,  kızarıklık gibi renk tonu düzensizliklerini minimuma indirmenin yanı sıra mat ve sararmış ciltlere aydınlık vererek cilt görünümünü eşitleme iddiasında.








Ürünün ambalajı mükemmel, hem çok şık hem çok kullanışlı çok beğendim.  Kapağını çevirdiğinizde pompa kısmı yukarı çıkıyor, pompadan gelen ürünü ayarlayabiliyorsunuz , ürün ziyan olmuyor.  Yöntem PR'ın şık sunumunu da unutmamak lazım=)

Ürünü sıktığınız anda buram buram gül kokusunu alıyorsunuz, ben gül kokusunu çok sevmeyen biri olarak bu ürünün kokusunu çok sevdim.


Bana gelen 2 numaralı ürün çok açık bir pembe, pembe alttonlu şampanya bile denilebilir. İçerisinde mikro boyutlarda ışıltılar var, bunlar cilde yedirildiğinde çok güzel sağlıklı bir görüntü veriyor, cilde yedirildiğinde verdiği glowy görüntüyü fotoğraflamaya çalıştım fakat ışık yetersizdi, yine de fotoğrafları aşağı ekliyorum.





Ürünün sabah ve akşam temzilenmiş cilde uygulanması tavsiye ediliyor, aşağıya sitesinden aldığım kullanım sürelerini ve etkilerini ekliyorum. Güneşle direk temas halinde olacağınız günler kullanılmaması ya da güneş koruyucu kullanılması öneriliyor. Kış aylarına geçiş yaptığımızdan çok sorun olmayacaktır.

Bu kullanım talimatlarına uygun şekilde ürünü kullanacağım ve 8 haftanın ardından ürünü tekrar, bu sefer etkileriyle yorumlayacağım:)


Ürünü BURADAN detaylı olarak inceleyebilir, ŞURADAN deneme boy ürün kuponu bastırabilirsiniz.

Ürün sanırım satışa sunuldu, bütün Lancome satış noktalarından satın alabilirsiniz.

Ürün 40 ml . Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya calışacağım.


*****
Tüm cilt tonları için kişiye özel tasarlanmış bakım: açık, orta ve koyu renk cilt tonu. Sadece 8 haftalık kullanım sonunda koyu lekelerde %66'ya varan azalma*. 12 haftalık kullanım sonunda uzun süre kalıcı etki**. Matlık, kızarıklık, sararmış cilt tonu ve lekelenme gibi tüm cilt tonu düzensizliklerinde azalma görülür. Sadece 1 haftada kadınların %68'i daha eşit bir cilt tonuna sahip olduklarını gördüler.***
O kadar etkili ki kadınların en az %68'i ciltlerini tüm çıplaklığıyla
açığa çıkarmaya cesaret ediyorlar.***

*Klinik araştırma-53 kadın-8 hafta.
**12 haftalık kullanım sonrası 4 haftalık kalıcı etki.
***2 ay boyunca 3 farklı DreamTone formülü ile gerçekleştirilen kişisel değerlendirmeler.

**** 


YöntemPR'a ve Mustafa Bey'e de teşekkürlerimi iletiyorum...


Sevgiler...

1 yorum:

  1. yılbaşına girderken aldıgım bu ürünü düzenli kullanmama ragmen sonuç alamadım beklenti içine girmeyin derim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...