24 Ağustos 2013 Cumartesi

Taze Bittiler #16

Yine pek de taze olmayan bir bitenler yazısıyla karşınızdayım:) Elimde o kadar çok bitenler fotoğrafı birikmiş ki, hangisini daha önce bitirdim hangisini yazdım, durum acayip karıştı, ben de bir yerden başlamak lazım diyip bu yazıyı yazmaya başlıyorum.


1) GNC Biotin Şampuan : Çok severek kullandım, geçenlerde de bir GNC indirimine denk getirip yenisini aldım hatta. Saçı tek başına yumuşatıyor, saç kremi kullanımına gerek kalmıyor , bence dökülmeyi de bir miktar azaltıyor. Ayrı bir yazı hazırlayabilirim. Ürün 354 ml ve 35 TL ama GNC sık sık indirim yapıyor, mutlaka birine denl gelirsiniz.

2) Yves Rocher Lotus Çiçeği Roll-On : Yves Rocher roll-on'ları seviyorum, kaç tane kullandığımı unuttum bile.ŞURADAN ayrıntılı yazılarını okuyabilirsiniz. Bu elimdeki son yedekti, hem bunlar çok çabuk bittiğinden hem de değişik bir şey denemek için Nivea aldım bundan sonra ama bitince Yvec Rocher'e geri dönebilirim. Ürün 50 ml ve 9.90 TL, yine indirimlerle almak daha güzel:)

3) Yves Rocher Hydra Vegetal Tonik : Bu toniği bitireli bayaa bir oldu:)  Ortalama bir tonikti eğer normal ya da karma ciltliyseniz fena bulmayacağınız bir ürün. Bir de çok bereketli olduğunu ve uzun sürede bittiğini hatırlıyorum. Serinin diğer ürünleri gibi kokusunu çok sevmiştim. Bu serinin yüz temizleme jelini de denemek istiyorum. Bu serinin kullandığım bütün ürünlerinden ŞURADA bahsetmiştim. Ürün 20 ml ve 24.90 TL , aynı indirim muhabbeti geçerli.

4) Yves Rocher Active Sensitive Göz Kremi : Bu kremi de çok severek kullandım 20-28 yaş aralığı için süper , hafif bir krem, hatta jel. Bundan sonra kullandıklarımdan ( ki yakında yazmayı umuyorum) bunun kadar memnun kalmadım hala favorim bu ve Bioderma Sensibio. Krem 15 ml ve 36.90 TL, kelebek günü indirimlerinde genelde bu ürün oluyor. Yazısını BURADA bulabilirsiniz.

5) Nivea Çift Fazlı Göz Makyajı Temizleyici :  Bir indirimden denk getirip almıştım. Memnun kaldım, makyajı rahatça temizliyor, irritasyona neden olmadı. Bioderma ile devam ediyorum ama çift fazlıların daha iyi iş çıkardığı kesin.  İnanmazsınız bunun bile yazısını yazmışım:) TIK TIK! İndirimde bulursam alırım, 125 ml ve 10-15 TL arasında bir fiyatı var.

6) Pretty Chocolate Mint Vücut Losyonu : Gratis'in bir indirimi sırasında dayanamayıp bu seti almıştım, aldığıma pişman oldum oldukça kalitesiz ürünler bence. İçlerinden kokusuna dayanabildiğim sadece iki tane seçtim diğerlerini attım. Bunu da zar zor bitirdim, darısı ikincisinin başına. Bir daha kesinlikle almam. Set olarak indirimsiz 15 TL'ye satılıyor.

7) I Love Strawberries and Milkshake Vücut Losyonu : Bu da bir daha almayı düşünmeyeceğim bir ürün.  Hem kokusu ağır hem zor emiliyor hem de 3'te 1'i kaldıktan sonra ürün pompaya gelmiyor, zar zor bu kadar bitirebildim, elimde bir de mangolusu var bakalım onu ne zaman bitireceğim. 250 ml ve 13 TL fiyatı.

Bu aralar art arda Bitenler yazıları gelebilir, bu kız da ne çok ürün bitiriyor demeyin :)

Sevgiler...


6 yorum:

  1. Saç dökülmesini bıçak gibi kesen bi ürün arıyorum ama yok arkadaş yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ürünü hiçbir zaman bulamayacağız sanırım:/

      Sil
  2. Goz kremini merak ettim. İndirimlere denk geldigimde bakacagım ama keske detaylı yazısını yazsaydın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kreminin detaylı yazısı var zaten linkini eklemeyi unutmuşum;
      http://alisverisdellysi.blogspot.com/2013/05/yves-rocher-active-sensitive-goz-kremi.html

      Sil
    2. cok teskkur ederim bulamamıştım yazısını. Bende bioderma kullanmaya başladım yeni ama surekli aynı urunu kullanınca etksini kaybettigini dusundugum icin Bioderma'dan sonra ne kullansam diye dusunuyordum. bunu almaya karar verdim :)

      Sil
  3. Merhaba, uzun zamandır takipçinim ve paylaşımlarını oldukça faydalı buluyorum. Büyük blog satışıma katılmak ya da satışımı duyurmak istersen sevinirim.

    http://exclusivepink.blogspot.com/2013/08/buyuk-blog-sats.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...