11 Ekim 2012 Perşembe

Petal Fresh Organics Çay Ağacı Özlü Şampuan ve Saç Kremi

Bu ikiliyi aldığımı sizlerle BURADA paylaşmıştım. Aldığımdan beri genellikle bu iki ürünü kullandım , şampuan bitmek üzere , saç kreminin ise hala yarısından fazlası duruyor ( saç kremi tüketemiyorum:)) , "Artık yorumlamak vaktidir!" diyip yazıma başlıyorum:)


Öncelikle Petal Fresh markası organik saç bakım ürünleri olan bir marka, 4 farklı serisi bulunuyor. Biberiye özlü seri hacim verme özellikli, Lavanta özlü seri nemlendiricili , Limon otu özlü seri yağlı saçlar için arındırıcı özellikli ve son olarak benim de tercih ettiğim Çay ağacı özlü seri yıpranmış saçlar için onarıcı özellikli. Ayrıca markanın bütün ürünleri saç dökülmesini azaltmayı vaad ediyor.

-> Her iki üründe de keskin bir çay ağacı kokusu var. Koku hassasiyetiniz varsa rahatsız edici olabilir. Ayrıca ürünün içinde mentol vb. bir madde var mı bilmiyorum ama, saça sürüldüğünde ferah hatta bazen fazla ferah ( saç derisini hafif yakıyor ) bir his veriyor, bu da bazılarınızın hoşuna gitmeyebilir.

-> Şampuan jel şeklinde ( kremsi bir yapısı yok ). İlk şampuanlamada köpürmese de ikincide güze köpürüyor. Saçı güzel bir şekilde temizleyip arındırıyor. Her organik şampuan gibi saçı kurutuyor, saç kremi kullanılması şart, aksi takdirde saçınızı keçe yumağı haline getirecektir. Şampuanı kullandığım müddetçe saçımda erken ya da geç yağlanma hissetmedim, yağlanma açısından saçım normal seyrinde devam etti.

-> Saç kremi sıradan bir saç kremi. Saçı orta güzel yumuşatıyor ve açıyor. Açıkcası saç kreminden de başka bir beklentim yok.

-> Seriyi genel olarak yorumlamam gerekirse sıradan bir şampuan ve saç kreminden tek farkları organik olmaları ve kullanırken içimin rahat olması. Bunun haricinde saç dökülmemi azaltmadılar. Herhangi bir onarıcı etki gözlemlemedim ( zaten beklemiyordum aslında:)).

Organik şampuan ve saç kremi arayışındaysanız, fakat doğal içerik dışında bir beklentiniz yoksa, gramaj ve fiyat açısından avantajlı sayılabilecek bu ikiliyi önerebilirim. Ben elimdeki ürünler bittikten sonra organik aşkım kabarırsa tekrar edinebilirim.

Her iki ürün de 475 ml , BURADAN ikiliyi inceleyebilir ve Şampuan+Saç Kremi'ni 39 TL'ye satın alabilirsiniz.

Lilakutu'ya  BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. ben mini boylarından bir kaç tane tükettim tatilde pek de farklı gelmedi organik olması güzel dediğin gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Bende kullanıyorum Petal Fresh Çay ağacı özlü serisini.Saçlarıma Brezilya Fönü yaptırdım.Kuaförüm tuzsuz şampuan kullanman gerekiyor dedi.Petal Freshi kullanmaya devam edeyim mi ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...