16 Ekim 2012 Salı

Lush Duş Jelleri!

Tester kullanmaktan nefret eden ben bunca duş jeli testerını silip sürüdüysem bunda bir hikmet vardır:)

Lush'ın çeşit çeşit duş jellerinin hepsinin ortak bir özelliği var; çok güzel köpürüyorlar ve çok güzel temizliyorlar.  Ayrıca cildi de kurutmadıklarını söyleyebilirim. Tek tek yorumlarken sadece kokularından bahsedeceğim ki aslında en önemli özellikleri de kokuları.


Flying Fox :  İşte favorim! O kadar güzel kokuyor ki... Bal , yasemin, palmarosa yağı ve servi yağı içeriyor ama bence buram buram yasemin kokuyor. Yasemin kokusunu seviyorsanız hiç durmayın, bu duş jeline aşık olacaksınız. Ayrıca afrodizyak etkiliymiş, yorum yok:)

BURADAN inceleyebilirsiniz.

Grass :  Buram buram çimen kokan bir duş jeli:) Ben otsu kokulardan hiç hoşlanmam ama bu çok kötü değildi. Şahsen satın alacağım bir duş jeli kesinlikle değil ama bu tip kokulardan hoşlanıyorsanız belki hoşunuza gider.

BURADAN inceleyebilirsiniz.

Dirty Spring : Taze nane içeren bu duş jeli oldukça ferah kokuyor, koku bakımından favorilerimden diyemem ama bu ürün diğerlerine oranla daha temizleyici.

BURADAN inceleyebilirsiniz.

It's Raining Men : Honey I Washed the Kids sabunla aynı koktuğu söyleniyor, bence sabunda olduğundan daha yoğun ve karamelimsi bir kokusu var. Lotus , zambak özü, kuşburnu ve yüksek oranda bal içeriyor. Oldukça tatlı bir koku, tatlı kokulardan hoşlanmama rağmen bunu sevdim. Şekerli kokuları seviyorsanız bayılırsınız.

BURADAN inceleyebilirsiniz.

Happy Hippy : Bu ürün hem şampuan hem duş jeli olarak kullanılabiliyor, ben yalnızca duş jeli olarak kullandım. Narenciye kokuyor buram buram hatta direk greyfurt kokuyor. Greyfurt kokusu seviyorsanız denemelisiniz.

BURADAN inceleyebilirsiniz.

The Olive Branch : Bu ürüne duş jeli demeye dilim varmıyor , zira jelden çok daha likit yapıda. Açıkcası bu yüzden de kullanımı biraz zor geldi, akıp gidiyor sanki liften. Zeytinyağı, deniztuzu, mandalina ve limon içeriyor. Ben de en çok zeytnyağı ve limon kokusu aldım, hafif hoş bir koku.

BURADAN inceleyebilirsiniz.

Fiyatlara gelince;

100 ml : 19 TL
250 ml : 36 TL
500 ml : 56 TL

Lush'ta nadiren de olsa indirim oluyor , takip edebilirsiniz.
Evet duş jeli için yüksek fiyatlar ama gerçekten çok az miktarda ürün yeterli oluyor, fiyatlar bana da yüksek geldiği halde ilk fırsatta Flying Fox'u almak istiyorum, kendisine aşık oldum da...

Sevgiler...





5 yorum:

  1. Lush'ın güzel olmayan bir ürünü var mı acaba merak ediyorum :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Duş jeli pek sevmiyorum durulanmıyor gibi geliyor kaygan kaygan kalıyor sanki. Bunlar öyle mi? İyi temizliyor mu gerçekten

    YanıtlaSil
  3. duş jelleri güzel ama hem pahalı hem de ürün jel kıvamında olduğu için en son aldığımda baya bir miktarını ziyan etmiştim..

    YanıtlaSil
  4. Güzel ürünler.Sevgiler.

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  5. http://kozmetikkedisii.blogspot.com/2012/12/urun-incelemesi_29.html

    Bu yazında çalınmış

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...