15 Ekim 2012 Pazartesi

Bioderma Sebium Hydra Krem

Bu kremi  neredeyse 1 sene önce almışım ve anca kullanmaya başladım ( stok hallerimi varın siz düşünün:) ).  Yaklaşık 1 aydır bu ürünü kullanıyorum ve artık yorumlamak vaktidir.

Unutmadan söyleyeyim cilt bakım rutinimde birçok ürün değişti, çok yakında bir "Cilt Bakım Rutinim" postu hazırlamayı düşünüyorum, o postta yer alacak ürünlerden tanıtmadıklarıma öncelik vereceğim, yani bir süre cilt bakım ürünleri tanıtacağım gibi görünüyor:)




->Krem akne tedavisi görüp kurumuş ve tahriş olmuş ciltleri, nemlendirmek ve yeniden yapılandırmak vaadiyle satılıyor, asıl olarak yağlı ve karma ciltler için . Ben böyle bir tedavi görmediğim halde, kış aylarında biraz daha kuruyan cildime iyi geleceğini düşünerek almıştım.

-> Benim cildim yağlıya dönük karma, yanaklarım çenem normalken alnım oldukça yağlı.  Bu kremin etkisi benim cildimde  bölgesel olarak çok farklılık gösteriyor .

-> Öncelikle alnım bu kremi resmen kusuyor, çok az miktarda dahi sürsem bir süre sonra elimi alnıma götürdüğümde bir yağ deniziyle karşılaşıyorum. Yani bu krem yağlı sayılabilecek alın bölgeme hiç olmadı. Eğer kurutucu bir tedavi görmemişseniz yağlı ciltlilere kesinlikle tavsiye etmem.

-> Öte yandan normal sayılabilecek yanak ve çene bölgemi çok güzel nemlendirip yumuşatıyor. Uzun süre tüm yüzüme ısrarla uygulasam da artık sadece yanak ve çene bölgeme uyguluyorum. Kısacası normal ciltlilere hatta çok olmamakla birlikte kuru ciltlilere tavsiye ederim.

-> Kremle jel arasında bir kıvamı var, ne çok hafif bir jel ne çok yoğun bir krem. Yapısını sevdim, dağıtması kolay, yanak ve çene bölgemde kolaylıkla emiliyor.

-> Oldukça hafif bir kokusu var, rahatsızlık vereceğini sanmam.

-> Krem komedojenik değil, cildim hassas olmamakla birlikte bende herhangi bir hassasiyete ya da sivilcelenmeye de neden olmadı.

-> Ürün hassas ciltler için de uygun, alerji riskini minimuma indiren bir içerik listesine sahip.

-> Açıldıktan sonra 9 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor.


Ürün 40 ml, 40-45 TL arası fiyatlara edinebilirsiniz.

Sözün özü normal/kuru ciltliler için ya da tedavi görüp hassaslaşmış/yıpranmış/kurumuş ciltler için tavsiye edebilirim.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. cilt bakımı postlarına bayılıyorum bol bol olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakım ürünlerinin devamı gelecek:)

      Sil
  2. bende yarın alıcam bu kermi:)) sivilce tedavisi görmeye başladığımda doktorum bana bunu almamı söyledi ama bir eczanede fiyatının 70 tl olduğunu söyledi:(((
    ayrıca banada beklerim---> http://fuchsiainfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...