11 Temmuz 2012 Çarşamba

Sephora İndiriminden

Bu sene Sephora indirimine çok geç teşrif edebildim:) Fakat ilk gidişimin ardından neredeyse Ankara'daki tüm Sephora'ları gezme fırsatım oldu ve gördüm ki bütün Sephora'larda farklı ürünler indirime giriyor. Eğer Sephora indirimi sizin için önemliyse 2-3 Sephora'yı erkenden ziyaret etmekte fayda var zira bu sene erken gidenler bence çok güzel şeyler almışlar. Hele birkaç blogda gördüğüm bir Too Faced set vardı ki bayıldım resmennn....

Neyse ben de birkaç parça sınırı koymuştum kendime zaten ama sınıra yaklaşmama bile izin vermedi kalan ürünler:)

1 ) Sephora Large Detangling Brush : Sephora'nın saç fırçaları çıkardığından haberim vardı , netten de incelemiştim, Boar Detangling Brush da aklımda kalmıştı fakat bunu indirimde görünce fazla düşünmeden aldım. İndirimde 20 TL idi , normal fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 56 TL. Açıkcası 56 TL verip de saç fırçası almazdım , bu güzel oldu.

2) Benim gittiğim zamanda bütün banyo ürünleri 5 TL'ye düşmüştü. Bol bol duş jeli ve şampuan stoğum olduğundan Body Scrub almayı tercih ettim.  Değişik bir koku istediğimden de nane aromalı olanı seçtim, biraz keskin bir kokusu var fakat ben sevdim, yazın ferahlatıcı etkisi olabilir.


Her iki ürünü farklı Sephora'lardan aldım, örneğin saç fırçasını başka hiçbir Sephora'da indirimd görmedim, belki de kalmamıştır.

Sevgiler...

12 yorum:

  1. ben de öyle iki ayrı sephoradan alışveriş yaptım ama doğru dürüst birşey yoktu ben gittiğimde malesef..

    YanıtlaSil
  2. O Too Faced setini alanlardan biri de benim:) Hatta blogta da tanıtmıştım. Her konuda şanssızım aslında ama bu sefer gerçekten büyük bir şansla istediğim ürünleri aldım. Ben de senin gibi Sephora Sephora gezdim. Cargo allığı bir Sephorada, Makyaj çantasını başka sephorada, Too Faced seti başka sephorada buldum. İstinye Park, Demirören, Torium ve Marmara Forum olmak üzere 5 Sephora'ya gitmişim:) Deliyim galiba. Neyse çok uzun yazdım. Aldıklarını güle güle kullan. İnşallah bi dahakine bizimkilerden bile güzellerini alırsın canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunda görünce sete bir kez daha bayıldım:) Güzel günlerde kullan setini de diğer kozmetiklerini de canım, teşekkürler...

      Sil
  3. Too Faced set alanlardan biri de benim :D başka işe yarar bişey göremedim zaten.Too Faced fondöten alan gördüm bugün hem de 20 TL'ye.Çok üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ama set yeterince güzel bence hiç üzüşlme, blogunda görmüştüm zaten aldığını:)

      Sil
  4. Güldürdün beni Begüm :)) Ben hiç görmedim Too faced fondoten, ama yine de bunları bulduğumuza şükredelim. Sephora mağazasına göre ürün mü seçiyor ne??

    YanıtlaSil
  5. Body Scrub'ın kokusu çok keskin mi? (Çok severimde)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keskin değil bence oldukça ferahlatıcı bir koku

      Sil
  6. too faced set alanlardan biri de benim. dediğin doğru ben gittiğimde 2 set indirimdeydi. birini aldım, 2gün sonra diğerini almaya gittiğimde kalmamıştı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hep aynı şeyi yapıp sonra pişman olurum:) Olsun 1 set 0 setten çoooooook daha iyidir:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...