17 Nisan 2012 Salı

Maybelline The Falsies Black Drama

Maybelline maskaraları birçok blog tarafından çok övülüyor ve fiyat performans açısından çok başarılı oldukları söyleniyor. Uzun zaman önce Maybelline Colossal kullanmıştım yazısı BURADA. MARKAFONİ'de Maybelline kampanyası görünce iki adet rimel aldım bunu bir süredir kullanıyorum, artık tanıtabilirim:






Göz swatch'u yapmayı bir türlü beceremedim gitti ama çok uğraştım , o yüzden koymak istedim:)

Maskara hakkındaki yorumlarıma geçersem;

*Fırçası fotoğrafta gördüğünüz gibi eğimli , eğimli fırçalar kirpikleri kıvırmak için kullanılıyor bildiğim kadarıyla, bu da doğru sürdüğünüzde kirpiğinizi kıvırabileceğiniz bir rimel.

*Uzatma özelliği iyi sayılabilir yeterince uzatıyor kirpikleri.

*Hacim konusunda ise yetersiz bence kirpiklerim cansız duruyor bunu sürdüğümde.

*Rahatlıkla temizleniyor.

*Kalıcılığına gelince bu maskara beni deli etti. Sürdükten 2-3 saat sonra dökülme yapıyor ve ben dökülenleri saat başı falan temizlemek zorunda kalıyorum. Bu maskara bayatlamıştı da ondan mı bu kadar dökülüyor yoksa genel olarak bu maskaralar böyle mi bilmiyorum ama hiç sevmedim.

Kısacası bu maskara genel olarak böyle dökülme yapılıyorsa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama fiyatı uygun olduğundan şansınızı deneyebilirsiniz:)

FİYAT: 14 TL

Sevgiler...

9 yorum:

  1. swatch yapmak çok zor :) ben hazırladığım postlarda bunu anladım:)

    YanıtlaSil
  2. yıllardır kullandığım en kötü maskara budur!Hiç sevmedim kendisini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen aynı duyguları paylaşıyorum canım ben kardeşime transfer ettim:)

      Sil
  3. belki kullanım süresi geçmiştir.ürün kodundan kontrol ettinmi acaba.bnde Volum' Express® One-by-One Washable Mascara yı kullanıyorum.bunun yawru ağzı renkli olan yani.memnun kaldım bn.kirpikleri tek tek ayırmıyor ama dolgunluk we uzunluk sağlıyor.önce loreal teleskopik mascara sürüyorum (kirpikleri ayırıyor ama bnde çoko uzatma olmadı.gerçi bnim kirpiklerim biras kısa belki ondandır)sonrada maybelline mascara sürüyorum.öle daha güzel oluyo.bilmiyorum bnim gbi aynı anda 2 mascara kullanan warmı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kontrol edeyim doğru söylüyorsun. Ben de telescopic maskara kullanıyorum ve Lancome L'extreme den sonra en sevdiğim maskara kendisi:) 2 maskara kullanan çok insan var ben üşengeç olduğumdan teleskopikle yetiniyorum:)

      Sil
  4. Bende de dökülme yaptı. Bloğuma beklerim.

    nymphatthelake.blogspot.com

    Sevgiler,

    :)

    YanıtlaSil
  5. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum bu maskarayı. Hiç kıvırmıyor, kirpik kıvırıcıyla kullanıyorum. Kirpikleri uzatıyor ama birbirine yapıştırıyor, biraz sinir bozucu. Çok uzun süre gözde tuttuğumda sertleşip gözlerime battı, nasıl eve geldim nasıl sildim hiç bilmiyorum. Ama hiç akmadığını söyleyebilirim. Dökülmüyor. Çok kötü bir maskara olduğunu söyleyemem ama daha iyilerini kullanmıştım. Param olsa yenisini alırım ama öğrenciyiz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...