15 Nisan 2012 Pazar

Maybelline Affinitone Fondöten

Maybelline Affinitone fondöten birçok arkadaşımdan ve blogdan duyduğum , denemek istediğim bir fondötendi, birkaç kez alma girişiminde bulundum ama doğru renge bir türlü karar veremedim, sonra da unuttum...
L'Oreal Türkiye bu fondöteni gönderince , hatta rengi de cildime uyunca çok sevindim:)



 L'Oreal Türkiye basın tanıtım ürünlerinin sunumları konusunda çok özenli ve ben de bu emeklerini takdir ediyorum. Bu kutu beyaz ve şık bir L'Oreal torbasının içinden çıktı.










*Öncelikle bu fondöten karma ve yağlı ciltler için biçilmiş kaftan zira tüpten çıktığında yağlı görünse de cilde uygulandığında pudralaşıyor ve oldukça mat görünüyor.

*Kalıcılık konusunda problem çıkaracağını sanmıyorum fakat ben alışkanlıktan üstünde loose powder geçiyorum ve bu şekilde tüm gün dayanıyor, parlama yapmıyor.

*Bana gönderilen renk 24 Golden Beige rengi, NW25 olan bendenize oldukça uygun bir renk. NW 20-30 skalasına uyar diye tahmin ediyorum, biraz pembe alt tonlu bir renk.

*Ürün likit yapıda fakat True Match kadar akışkan değil, su gibi fondötenlerden hoşlanmıyorsanız bu fondötenin fazla akışkan olmayan likit yapısını seversiniz.

*Fondöten cilde güzel bir aydınlık ve renk bütünlüğü sağlıyor, oldukça doğal duruyor.

*Kapatıcılığı az ile orta arasında diyebilirim.

*Ben ürünü elle uygulmayı tercih ediyorum.

Yoğun kapatıcılık aramıyorsanız ,yaz aylarında hafif ürünler kullanmak istiyorsanız bu fondöteni tavsiye ederim. Üstelik fiyatı da çok uygun.

Uygun fiyatlı drugstore markalar arasında en çok Maybelline'i sevmem boşuna değil, ürünleri fiyatlarından beklenmeyecek kalitede gerçekten.

Fiyatı 18 TL civarında fakat indirimlere denk gelirseniz daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Sevgiler...

32 yorum:

  1. canım sen üye falan mı oldun da loreal gönderiyor bu ürünleri,bize bişey gönderen yok ta :)) loreal'e bende çok para yatırıyorum,bozuluyorum ama :))

    YanıtlaSil
  2. Hayır cnm hiçbiryere üye olmadım L'Oreal yetkilileri benimle irtibata geçip iletişim bilgilerimi istedi. Sanırım zaman zaman blogları inceleyip seçimler yapıyorlar ve onlarla iletişime geçiyorlar umarım en yakın zamanda seninle de iletişime geçerler:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir fondoten kalıcılık ve kapatıcılıkta da süper ama benim cildimde çok fazla sivilceye neden oldu:((

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sarı alt tonluyum ve cildim yağlıya dönük karma...Kapatıcığı ortanın üzerinde bi fondoten önerebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  5. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    YNH

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...