8 Nisan 2012 Pazar

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel

Bioderma'nın bu göz jelini ŞURADA bahsettiğim eczanemizde.com alışverişimde almıştım. Ürünü 2 haftaya yakın bir süredir kullanıyorum ve ilk yorumlarımı yapabilirim.




Bu kremi kırışıklık önleyici ya da iyileştirici etkisi olmadığından, yalnızca nemlendirme ve şişkinliği önleme vaadi olduğundan, yaşıma uygun olduğunu düşünerek aldım. Bence bu ürün 20-28 yaş aralığına hitap edebilecek bir krem.

Ürün jel şeklinde ve oldukça hafif yapılı. Ben göz altlarıma ve kaz ayağı bölgesine sürüyorum. Sürüldüğü anda cildi güzel ferahlatıyor ve rahatsız etmeyecek şekilde ( yapış yapış bir his bırakmıyor ) nemlendiriyor. Ben ürünü sadece geceleri uyguluyorum, nemlendirici etkisi bütün gün sürüyor bence.

Şişliği alma konusundaki vaadini yorumlayamayacağım çünkü gözlerimde şişklinlik problemi yaşamıyorum, ince çizgileri yumuşatma gibi bir etkisi olup olmadığını söylemek içinse çok erken belki 3 ay sonra ikinci bir review yapıp orada belirtirim.

Kısacası ben bu üründen memnunum, benim için doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Şimdilik bu ürünü düzenli olarak kullanmayı düşünüyorum. Göz kreminden tek beklediğiniz nemlendiricilikse tavsiye edebilirim.

Göz hassas bir bölge olduğundan göz kremi seçerken marka konusunda hassas davranmak lazım, ben şahsen göz kreminde dermokozmetik markalardan başka marka tercih etmem. Bioderma da gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir marka benim gözümde.

Ürün 15 ml , BURADAN 53 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Son olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var, göz kremini göz kapağınıza da uyguluyor musunuz? Bu konuda net bir bilgi edinemedim internetten, sizlerin uygulama şeklini merak ettim.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Ben de aynı kremi iki üç hafta önce aldım dediğin gibi gece yatmadan önce kullanıyorum, markayı ve ürünü seçimin konusunda her yazdığına katılıyorum, yaş itibariyle fazla alengirli krem kullanıp cildi yormaya gerek olmadığını düşündüm, ben göz kapağımada biraz dağıtıyorum ama açıkçası bilinçsiz yaptığım bir uygulama://

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben dermatologa danıştım.Göz kapağına da uygulanabileceğini söyledi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Gratiste bu ürün var mıdır?
    Cevap verirseniz çok mutlu olurum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...