19 Mart 2012 Pazartesi

E.L.F Cream Eyeliner Black - Swatches

Uzun zamandır bir jel eyeliner edinmek istiyordum, kullanıp kullanmayacağıma emin olmadığımdan ucuz bir marka ile başlamak istedim ve tercihimi Elf'ten yana kullandım.










Eyeliner sipariş ettiğinizde yanında fotoğrafta gördüğünüz ufak eyeliner fırçasını da gönderiyorlar. Fırça yeterince başarılı bence, bu konuda çok profesyonel değilseniz yeterli olacaktır.

Bu eyeliner hakkında biraz araştırma yaptım , eyeliner'ın kuru çıkmasından , şikayetçi  olan birçok blogger vardı fakat ben öyle bir sorunla karşılaşmadım, eyeliner jel kıvamında ve fırçaya rahatlıkla geliyor. 
Her ne kadar yapısı başarılı olsa da bu eyeliner tam  siyah bir renk veremiyor malesef. Simsiyah bir renk elde etmek için üstünden birkaç kez geçmek gerekiyor ki ben düzgün tek bir çizgiyi zor çekerken aynı düzgünlükte birkaç çizgi çekmem neredeyse imkansız:)
Kalıcılığına eh işte diyebilirim, göz kapağı kuru olanlarda rahatlıkla bütün gün dayanacaktır, benim gözkapağım yağlı olduğundan gün sonuna doğru biraz bulaşma yapıyor. Ben bir alt kirpik diplerime de sürdüm fena bulaştı, artık sadece eyeliner bölgesine uyguluyorum.




Sonuç olarak fiyatına oranla başarılı olarak sınıflandırabileceğim ve tavsiye edebileceğim bir ürün. Ürünün birçok simli/simsiz renk seçeneği mevcut ve ürün 3.5 Pound , gün itibariyle yaklaşık 10 TL.

Sevgiler...

5 yorum:

  1. gümrüğe takılmadı mı canım :)

    YanıtlaSil
  2. Bn alsam kesın takılır bende sans yok .))

    YanıtlaSil
  3. bende arıyorum bunlardan cok kullanışlı fırça var ama

    YanıtlaSil
  4. keşke bununla başlamasaydın. elf jel eyelinerdan daha iyileri var tr.'de. ben de aynı hataya düşüp aldım ama korkumdan kullanamıyorum. gözaltımı simsiyah ediyor. ve çok da zor çıkıyor. en azından ben sürünce çıkarmakta zorlanıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...