21 Ocak 2012 Cumartesi

Şeftali Rengi Rujlarım

Rujda şeftali tonunu çok seviyorum, bronz ya da şeftali tonlarında bir allık ve şeftali ruj başlı başına ve çok güzel bir makyaj benim için.

Şu aralar kullandığım ve çok sevdiğim 3 adet ruj var , kendileri şöyle;






 Rujlar ve swatchlar aynı sırada, soldan sağa doğru;

1) Maybelline Watershine 445 Mango Diamonds; Bu en açık şeftali, içinde gümüş rengi simleri var ve oldukça ışıltılı bir ruj. Watershine serisinin sürümlerini, ve sheer yapılarını seviyorum. Ama sıfır kalıcılıkta rujlar. Fiyatlarına oranla gayet iyiler , tavsiye ederim. Bu arada bu serinin en sevilen ve en çok satan renkleri mango diamonds ve peach juice miş :)
Fiyat: 10 TL

2)Sephora Lip Attitude G03: Bu ruj mat bir şeftali tonunda ne çok açık ne çok koyu bir şeftali tam ortada, sephoranın mat rujlarını çok seviyorum, sürümleri gayet güzel, nemlendiricilikleri ve kalıcılıkları da çok iyi. Renk skalası oldukça geniş fakat daha çok pembe ve kırmızı ağırlıklı, şeftali renk bir ya da iki taneydi. Lip Attitude rujları şiddetle tavsiye ederim hiçbir eksileri yok.

FİYAT:27 TL

3)Bourjois Docteur Glamour 23 Orange Charnel: Bu ruju cheapsmells'den almıştım, hey gidi günler:( İçinde mavi renk simleri var çok ilginç gelmişti ilk açtığımda fakat dudakta hiç garip durmuyor. Koyuya yakın bir şeftali tonunda. Sürümü biraz zor, oldukça sert bir ruj, lip balm üzerine kullanılması lazım. İçindeki simlerin de yapısı çok sert ve ruj dudakta kuruduktan sonra simleri çenemde burnumda falan görüyorum zaman zaman:) Kalıcdılığı da orta , diğer rujlarımın yapısı daha güzel ama bunun da rengini çok seviyorum:) Ucuz bulursanız denenebilir.

FİYAT: Zamanında sterlin ucuzken 6.8 TL gibi şok edici bir fiyata almışım:)


Sevgiler...

6 yorum:

  1. bourjois olanı çok beğendim çünkü simleri çok ilginç duruyor, hem de içinde pembelik olmayan turuncu ruj bulmak çok zor bence:)

    YanıtlaSil
  2. Sephora'yla Bourjois'in rengine bayıldım!!Ne 6 liraya mı almıştın:(( Ah ah nerde eski günler :(

    YanıtlaSil
  3. kitten: Ben de Bourjoisin rengini çok seviyorum, haklısın şeftali renk ruj ve allıklar genelde pembe alt tonlu oluyor..

    j.d: Evet 6 lira şaka gibi değil mi:( Türkiye'de bu seri satılmıyor Bourjois standlarında ama satılsa en az 25-30 TL olurdu kesin...

    Özge: Teşekkürler canım ben de çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  4. 3ünüde bayıldım ben :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...