25 Aralık 2011 Pazar

2011 Favorilerim - Saç Bakımı

Bu sene saç bakımında daha önce hiç denemediğim ürünler denedim, bunlardan başka da memnun kaldığım ürünler oldu ama buraya enleri koymak istedim.
1)L'Oreal Absolut Repair Saç Serumu: Bu serum şimdiye kadar kullandığım en iyi serum. Saçları çok sağlıklı gösteriyor . Ben duştan çıktıktan sonra saçlarımdaki fazla suyu alıp, saç uçlarına uyguluyordum,  uzun saçlı biri için bir uygulamaya 2 pomp gidiyor. Saçları yağlandırmıyor, çok hafif ve güzel kokuyor, saç uçlarını güzel nemlendiriyor ve parlatıyor. Şiddetle tavsiye ederim, tek eksisi çok pahalı olması.Bu serum ve kullandığım diğer saç sarumları hakkında detaylı bilgi için BURAYA alayım sizi. Bu ürün bana tam 8 ay gitti bu arada:) 50 ml'sini 45-50 TL'ye alabilirsiniz.

2)Pantene Pro-V Mükemmel Bukleler 7/24 Saç Kremi: 7/24 saç kremlerinden Elidor, Pronwer ve Pantene kullandım bence performans olarak çok farklı değiller. Fakat Pantene kokusuyla bir adım önde benim için:) 300 ml, 5 TL

3)Nivea Extra Strong Saç Spreyi: Bu yıl çook fazla saç spreyi kullandım, saç spreyleriyle ilgili yazım için TIK TIK. Wellaflexin sabitleme özelliği bundan daha iyiydi fakat kokusu beni boğuyordu. Bu yeterli sabitleme özelliği ve klasik pudralı nivea kokusuyla ikinci şişesini aldığım tek saç spreyi oldu. Fiyatı 12 TL

4)Stila Jade Blossom Kuru Şampuan: Bu da son birkaç aydır kullanıp çok sevdiğim bir ürün oldu. Yazısı BURADA. Duş almaya üşendiğiniz son günlerin kurtarıcısı:) Çok uzun süre giden bir ürün, zira benimki 2 ayda hiç azalmadı. Bende çok hafif kepeklenme yaptı fakat zaten bir gün sonra saçımı yıkadığımdan problem etmedim. 75 Gr, 20 TL (Ben LİMANGO'dan Stila kampanyasından almıştım).

5)Gliss Sıvı Saç Kremi: Bunu bloga hiç yazmadım ama her ay düzenli olarak bitirdiğim bir ürün . Her rengini kullandım ama kokuları haricinde bir farkları olduğunu düşünmüyorum, kokularına bakarak alabilirsiniz:) Ben ıslak saçımı taramadan önce her yerine püskürtüyorum hem taramayı rahatlaştırıyor hem de saçın kopmasını biraz da olsa engelliyor , tavsiye ederim. 5-7 TL

6)Watsons Ballı Saç Maskesi: Saç bakım maskelerimi sizlere ŞU postumda anlatmıştım. İçlerinde en memnun kaldığım ürün bu oldu. Hatta bitirdim bile:) bir kutu 4-5 ay rahat gidiyor. Saçı çok güzel açıyor resmen saç akıp gidiyor, onarma falan gibi bir etkisi yok tabi ama çok iyi bir saç kremi olarak kullanabilirsiniz bu maskeyi. 500 ml dev boy ürün 6-8 TL arasında satılıyor.

7)L'Oreal Absolut Repair Şampuan: İşte bu gelmiş geçmiş en iyi şampuan. Hiç inanmazdım ama bu şampuan cidden saçı onarıyor, sağlık katıyor. Ben büyük boyunu almıştım 3-4 ay kullandım, pompalı şişesi çok kullanışlı. Yazısını BURADA yazmıştım. Eğer şampuan için paraya kıyarım diyorsanız hiç düşünmeyin alın, bence alınabilecek en etkili şampuan. 500 ml fiyatı 45 -50 TL

Umarım 2011 favorilerim yazılarını beğeniyorsunuzdur...
Sırada makyaj favorileri var...

Sevgiler...

9 yorum:

  1. Gliss'in aynı rengini bende kullanıyorum ben biraz daha kuruttuktan sonra sıkıyorum kendisini ve süper sonuç bazen kendi kendime oynuyorum saçlarımla:)

    YanıtlaSil
  2. glissi bende kullanıyorum ama her ay biteremiyorum, hala kullandığım şişe var 3 4 kullanıma biter 1 yıl oldu alalı :) her duştan sonrada kullanıyorum mutlaka saçlarımda uzun acaba az mı sıkıyorum 5 6 fus yeterli oluyor benim için (:

    YanıtlaSil
  3. absolut repair ile intense repair arasında kararsız kalmıstım, intense i siparis ettim ama sonra stokta yok vs demişlerdi. ben de sonradan noviderm totephan şampuanı aldım. çok memnunum.saç bakımda 2011 in en ıyısıydı dıyebilirim :)

    YanıtlaSil
  4. Mell'in Çöplüğü: Ben duştan sonraki kullanışımı anlattım sadece ama ben de kuruyken sıkıyorum. Cidden kuruyken sıkıldığında daha fazla yumuşatıyor haklısın=)

    betty boop: Benim de saçlarım uzun , bir de ben sadece duştan sonra değil her aklıma geldiğinde sıkıyorum, çok güzel yumuşatıyor saçı:) Her zaman ayda 1 tane bitirmiyorum tabi, kışın 2-3 ayda bir tane bitiyor.

    Gamze: Totephan'ı hep duyuyorum stoklarım tükenince deneyeyim en iyisi:) Tekrar loreal düşünürsen bence intense değil de absolut tercih et:)

    YanıtlaSil
  5. benim watsons maskem 5 aydır benle ve hala yarıya bile inmedi, ama saçımın omuz hizası olmasının da etkisi var:) fiyatına göre aşırı uzun gidiyor

    YanıtlaSil
  6. kitten: evet ben çok eli bol davramdım bu maskeye ve ona rağmen çok uzun süre gitti...

    YanıtlaSil
  7. Bioblas ın sıvı saç kremini kullanıyorum ve çok memnunum. saçımın elektriklenmesni önlediği gibi günlük bakımını sağlamada da birebir. asla vazgeçmem.

    YanıtlaSil
  8. Bu arada ayrı bir öneri evde kendi saçını kendisi boyayacaklar için önerdiğim tek ürün Bioblas color&more. her rengi mevcut ve içerisindeki muhteşem iksiri sayesinde de saçların bakımını sağlayarak dökülmelerini öenlüyor. Şu ana kadar kullabdığım en iyi marka ve ürün.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...