27 Kasım 2011 Pazar

NYX Jumbo Göz Kalemleri

Nyx kalemleri kozmetik yasağından önce de aklımdaydı , sonra da aklımdan çıkmadı:) Ben de şansımı deneyeyim deyip ebay'den nyx satan onlarca satıcıdan birinden bu kalemleri aldım. Bu üç renk başından beri aklımda olan üç renkti , ( üç renkten de hem kendim için hem de blogumda satmak için aldım) üçünü de çok sevdim , doğru renk seçimleri yapmışım. Ürünlerin ödemesini yaptıktan sonra satıcıya mail atıp paketin üstüne pencil yazıp , gift olarak işaretlemelerini rica ettim:) Ve sorunsuz geldiler.



                                 611 Yoghurt - 617 Iced Mocha - 604 Milk

611 Yoghurt: Simli pembe ama gümüş ışıltıları oldukça yoğun.
617 Iced Mocha: Bu da içinde gümüş ışıltıları olan kahverengi.
604 Milk: Mat beyaz, hatta bembeyaz.

Yoghurt ve Iced Mocha renklerini çok sevdim, ışıltılı olmalarına rağmen sade makyajlara da çok yakışıyorlar. Milk biraz fazla beyaz geldi, göz pınarlarına sürmek için daha nude tonlar tercih etmek gerek diye düşünüyorum ama yine de bastırmadan sürüp dağıtınca çok garip durmuyor. Kalemler oldukça yumuşak , gün içinde bozuluyorlar ama fiyatlarını düşününce bu çok da önemli değil çantamıza atıp tazeleyebiliriz:) Hem kalem olarak çizgi çekebilrsiniz hem de far olarak uygulayabilirsiniz, fakat bütün göz kapağına uygulandığında biraz parıl parıl oluyor benden söylemesi.

Kalemlere sahip olma fırsatınız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Cherry culture'da 3 $'a satılıyorlar. Bu arada CherryCulture'da Her şeyde ekstra %20 indirim var , kupon kodu TGS20.

Sevgiler...

5 yorum:

  1. hadi gözün aydın gelmiş ürünlerin;) güle güle kullan:) hangi satıcıdan aldın öğrenebilir miyim ??

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler:) sparklingpea1 adlı satıcıdan aldım...

    YanıtlaSil
  3. Yoghurt ve Iced Mocha ya ben de bayıldım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan:) ben hepsini de beğendim.. sevgiler..:)

    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, ebay'deki satıcıya nasıl kozmetik yazmayın diyebiliriz, yardımcı olabilirmisiniz?tşk.sahrasahman@hotmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...