10 Kasım 2011 Perşembe

Mini Gratis Alışverişi

Bayram boyunca Gratis'lerde The Balm ürünlerinde %30 indirim olduğunu duyunca daha fazla dayanamadım :) Aslında The Balm Gratis'e geldiğinden beri Shady Lady paletlerini alsam mı almasam mı muammasından kurtulamamıştım fakat indirimi duyunca yeminimi bozdum ve kendimi Bahçelievler Gratis'te buldum. Bu arada evet Ankara'da Gratis mağazası var henüz sadece Bahçelievlerde 7. Cadde üzerinde ama sayısını artırır diye tahmin ediyorum.
 (Fotoğraf berbat üzgünüm)

İçeri girer girmez far paletlerinin olduğu rafa baktım ve tabi ki hiç palet kalmamıştı. Şöyle ki shady lady paletler indirimle birlikte 42 TL'ye düşüyordu ve bu paletler için gerçekten çok uygun bir fiyat. Kalmamasına hiç de şaşırmadım. Tester paletleri inceledim de gerçekten vol 1 de vol 2 mükemmel ama eğer kalmış olsaydı vol 2 palet alacaktım.
Ben de tek kalan Frat Boy allığı aldım, diğer allıkllardan bol bol vardı bu arada. Allığı çok sevdim yakında blogda yorumlarım ve kesinlikle tavsiye ediyorum . Bende NARS Orgasm olmasaydı Hot Mama'yı da alırdım ama birbirine çok benzeyen iki allığa gerek yok.

Bir de sevgili Lüzumsuz işler uzmanı nın tavsiye etmiş olduğu Nascita marka 1329 nolu tarağı alacaktım fakat oraya gidince kodunu unuttum ve heralde buydu diyip bunu attım sepete, ama bu değilmiş malesef:( Bir dahaki gidişimde 1330u da alacağım ama bunu da sevdim pek şirin:)

Allık indirimle 25 TL'ye geldi. ( Normalde 35 TL)
Tarak 6.5 TL

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Güle güle kullan aldıklarını :)
    Bu arada Gratis bir de Tepe Prime'da var Ankara'da, oradaki daha büyükmüş duyduğuma göre :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, indirim bitmiştir herhalde, bayramda Gratisin önünden geçmeme rağmen içeriye girmedim. Girince deliriyorum çünkü :)

    YanıtlaSil
  3. tuh yaa carsamba aylak aylak dolasacagima gidip alsaymisim 10 liram cepte kalacakmis:D bugun (persembe) bir suru para verdim gratise:D neyse hayirlisi, onumuzdeki kampanyalara bakacagiz:D

    YanıtlaSil
  4. Ece's Diary: Tepe Prime'a bir türlü gidememiştim, ama hayal kahvesini çok merak ediyorum ilk fırsatta gitmek lazım:)
    sevda s.: İndirim 9 Kasımda bitecekti... BAhçeli gratis çok küçük ama yine de gezmek çok keyifli
    plenair: Olsun olsun olur öyle şeyler:) Daha balmdan çoook alışveriş yaparız telafi edersin:)

    YanıtlaSil
  5. Ya canım bu tarağın özelliği ne ki var mı bir numarası ;)
    İndirim zamanı bekle bizi Gratis ... :))

    YanıtlaSil
  6. :) Ben bu tarağı yanlışlıkla almışım, aslında kalın dişli olanından alacaktım ama kodunu unutmuşum.. Kalın dişli olan da saçı çok zorlamamak için cnm:=)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...