26 Kasım 2011 Cumartesi

La Roche Posay Effaclar Duo




Bu kremden 2li set olarak almıştım. Tekli fiyatı 47.5 TL, ikilisini kampanyadan 70 TL'ye alabilirsiniz. Ürün 40 ml fakat çabuk bitmiyor çünkü jel kıvamında ve küçük bir miktar bütün yüze yetiyor ve kolay yayılıyor.
İçeriğe gelince paraben içermiyor, parfüm içeriyor. Bir de çeşit çeşit asit var:)
Açıkcası kremi düzenli bir şekilde kullanamadım, daha çok nemlendirici niyetine aklıma geldikçe kullandım. Nemlendiriciliği tek işlevi nemlendiriclik olan kremlerle kıyaslanabilecek seviyede değil tabi ama yine de yüzümü yıkadıktan sonraki o gerginliği alıp yumuşatmaya yetiyor.
Düzenli kullanımda gözenekleri açıp cilt bozukluklarını hafifletme , cildi daha pürüzsüz ve berrak gösterme gibi vaatleri var . Ben düzenli kullanamadığım için uzun kullanıma yönelik vaatlerine diyebileceğim bir şey yok fakat sivilcem çıktığında üstüne lokal olarak uyguluyordum yatmadan önce ve şişliğini belirgin şekilde alıyordu. Bu da sivilcelere dair vaatlerinin düzenli kullanımda  doğru olduğunu gösterir.
Cildinizde ciddi bozukluklar yoksa fakat arada bir sivilcelenme yaşıyorsanız, gözenekleriniz genişse, siyah noktalarınız varsa bu kremi size tavsiye edebilirim...
Sevgiler...

6 yorum:

  1. La Roche posay´in ürünlerindende genelde hep iyi yorumlar okuyorum, güle güle kullan sekerim : )

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler viva:) Ben de sende göre göre avene ürünlerine merak sardım , yakında denediğim avene ürünlerini de tanıtacağım:)

    YanıtlaSil
  3. Gözenek konusu çok ilgimi çekiyor, mecburen... :(
    Denemek istiyorum bakalım...

    YanıtlaSil
  4. :) gözenek için kullanılabileceğiniz en uygun fiyatlı ürünlerden biri bu aslında. İşin içine pore minimization girince fiyatlar tavan yapıyor:) Tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  5. Ben de bu nemlendiriciyi kullanıyorum. Çok memnunum :) iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  6. Bende iki gün önce aldım bu üründen çünkü buara sivilcelerim tavan yaptı. 2 gündür sabah aksam kullanıyorum cildimde bir rahatlama oldu sivilcelerim sönmeye başladı. Kısacası beni etkiledi üstelik makyaj altınada iyi oluyor çünkü matlaştırıcı özelliği var. Ben 44 tl ye eczaden aldım.

    makeupbybgm.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...