9 Kasım 2011 Çarşamba

The Body Shop Originals Duş Jelleri

The Body Shop markasının çoğu ürününü denedim, en beğendiğim ürünleri duş jelleri ve lip balmları.
Originals serisindeki duş jelleri diğer duş jellerinden daha uygun fiyatlı sanırım diğer jeller 15-16 TL civarındayken originals serisindeki bütün ürünler 9.90 TL. Originals serisinde sık sık kampanya oluyor en son 4 ürün 19.90 TL kampanyasında baya stok yapmıştım duş jellerinin tanesi 5 TL ye gelmişti. Tam stoklarım bitmişken originals serisinde 3 al 2 öde başlamış ben de hemen 3 adet duş jeli aldım.Kampanya hala devam ediyor bu arada.
Bendekiler soldan başlayarak fuzzy peach ( şeftalili ) , Green Apple ( Yeşil elmalı) , Spiced Pumpkin ( Balkabaklı baharatlı). Bunlardan başka frambuazlı ve böğürtlenli olanlardan da kullandım. Frambuazlı olan favorim aslında ama o kadar çok kullandım ki soğudum resmen, o yüzden bu alışverişimde ondan almadım. Böğürtlenli olan ise en sevmediğim, acı ilaç gibi bir kokusu var onu tavsiye etmiyorum.
Fuzzy Peach tatlı tatlı şeftali kokuyor , kardeşim ve ben o kadar hızlı duş jeli tüketiyoruz ki 3-4 günde bu hale getirebildik :)
Green Apple hafif ekşi kokuyor ama insanı ferahlatan bir kokusu var, bundan da daha önce birkaç kutu bitirdik , yeşil elma kokusu sevenlere tavsiye ederim tıpkısının aynısı:)
Spiced Pumpkin ise yeni çıkan special edition bir duş jeli, Hallowen'a özel üretmiş olabilirler merak ediyorsanız elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim:) Kokusunu o kadar çok sevdim ki böyle hafif baharatlı hafif tatlı çok güzel bir koku cidden bence bunu kalıcı seriye eklemeliler...
Ürünler 250 ml...

Benden bu kadar:)
Sevgiler...

5 yorum:

  1. Güzel kokulu dusjel´leri bende cok seviyorum, alirken ilk önce hep kokusuna bakarim : )

    YanıtlaSil
  2. Ben de dus jellerini cok severim. Yesil elmayi merak ettim

    YanıtlaSil
  3. Ben de koku hastasıyım, body shop duş jeli kullanmadım hiç ama merak ettim şimdi :) Özellikle yeşil elma ve şeftaliyi.

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu duş jellerine baylıyorum, genelde tercıhım vanilya..
    Bloguma beklerim, kozmetikseverlerin bayılacağı bir çekiliş var:)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. viva:Evet ama kalıcı olmuyor tabi kokuları olsun duş zevkine değer:)
    Lulu: Yeşil elmalı tam yeşil elma gibi kokuyor:)
    sevda s.: İkisini de tavsiye ederim çok hoş kokuyorlar:)
    bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com: Vanilya bana çok ağır geliyor malesef:( Blogunu takip ediyorum zaten :) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...