4 Eylül 2011 Pazar

The Body Shop Allıklarım

The Body Shop allıkları 8- 10 renkten oluşan skalaları, uygun sayılabilecek fiyatları ve kaliteleriyle alınabiliteleri çok yüksek allıklar:) ( anca böyle bağlayabildim cümleyi )

Normal fiyatları 27.95 TL, 2 al 1 ödeye denk getirirseniz tanesini 14 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz ki bu fiyata cidden alınabilecek en iyi allığı almış olursunuz.  Ben pembe olanı geçen seneki 2 al 1 ödeden almıştım , şeftaliyi de bu seneki kampanyadan aldım. Bu arada şunu fark ettim ki sene içindeki kampanyaların aylara dağılımı hemen hemen aynı oluyor, geçen sene de eylül ayının başlarında makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde vardı, hatta bu allığı ve bir adet ruju kardeşim bana doğum günü hediyesi almıştı:) Makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde senede bir kere oluyo , kaçırmamanızı öneririm.







Fotolardan gördüğünüz gibi soldaki 02, sağdaki 10 numara.

02 numara olan allık çok açık bir pembe, simsiz, mat , plum alt tonları olduğundan biraz soğuk bir renk. Koyu tenlilerde belli olmayacaktır ama beyaz tenlilerde ve açık buğdaylarda çok hoş duruyor bence.

10 numara çok tatlı bir şeftali, bu da simsiz, mat bir renk. Benim allıklarım arasında en sevdiğim renk şu an bu. Kışın rengim açılınca nasıl durur bu allık bilemem ama şu an çok seviyorum. Bu da buğday tenlilere ve beyaz tenlilere güzel olacak bir renk, bu koyu buğdaylara da olur bu arada...

Allıkların yapısına gelince, toz toz olmuyorlar ( hem de hiç), pigmentasyonları orta halli, kalıcılıkları da orta( bir NARS kadar değil ama oldukça iyi bence). Oldukça yumuşak yapıları var, seride iki adet de simli renk var onları hiç denemedim ama bu allıklar mat oldukları için bu kadar yumuşak ve güzeller bence. Fiyat kalite oranları çok yüksek bence.

Kısacası bu allıkları şiddetle tavsiye ediyorum, belki çok değişik orjinal renkleri yok ama bütün renkleri güzel ve kullanılabilir. Şiddetle tavsiye ediyorum:)

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Hakkaten ya 10 numara acayip tatlıymış :))

    YanıtlaSil
  2. renkleri cok tatlı ya ten renginle cok cok dogal duruyor
    http://pinarkozmetikshop.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Junkhead: Benim de en sevdiğim allığım:)
    Adsız: Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. renkler süper :)

    http://santiyeningulu.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...