22 Temmuz 2011 Cuma

Mineral Flowers Kremler

Bu kremleri  geçen Sephora indiriminden kapmıştım. Markayı ilk defa duymama rağmen Panora Sephora'da markaya ayrılmış kocaman stand güven verici gelmişti. Markanın ürün yelpazesi çok geniş değil, çeşitli cilt tipleri için 3 serisi var ve her seride yüz temizleme jeli, gece ve gündüz kremi , yüz maskesi , el kremi , vücut kremi ve vücut yağı bulunuyor. 3 seri de şunlar: Papatya özlü “Chamomile’’ serisi,  hassas ve çok kuru ciltler için, Gül ve sardunya özlü “Rose & Geranium” serisi normal ve karma ciltler için , Badem çiçeği özlü “Almond Blossom”  kuru ciltler için. Bendeki ürünler karma ciltli olduğumdan dolayı Rose & Geranium serisinden.


Ürünler paraben içermiyor, Rose & Geranium serisi gül , sardunya, ölü deniz kili ve deve sütü içeriyor:) 
El kremi: 100 ml, ideal boy bir el kremi . Kokusu çok güzel ve çok hafif. Yapısı çok hafif , elde yapış yapış bir his bırakmıyor , çok da güzel nemlendiriyor. Sürdükçe süresim geliyor ki el kremi sürmekten pek haz etmem .Bu ürüne 10 üzerinden 10 veriyorum!
Sephora'da indirimde 5 TL'ye aldım, normalde 15 TL falandır sanırım.
Vücut Sütü: 200 ml. Kokuları aynı ve çook güzel. Bunun yapısı da çok hafif ve oldukça hafif . Bu da yapış yapış his bırakmıyor. Tek kötü yanı gramajı belki biraz daha çok olabilirdi. Nemlendirmesi de harika ötesi, yumuşacık yapıyor cildi. Bir 10 da sana gelsin baby:)
Sephora'da indirimde 8 TL'ye aldım, normalde 16 TL.

Tatilde olduğum için Sephora indirimine pek bakamadım, eğer bu seriden bulabilirsem ucuza her ürününü denemek istiyorum. Haftasonu rotamı Panora mı yapsam ne:) Bu ürünleri bu fiyata yakalarsanız stoklayın derim, hatta indirimsiz ilk fiyatları bile bu ürünler için çok değil.

Sevgiler...

5 yorum:

  1. ya ben bugün sephoraya girdim ama hiç bakmadım yaaa :S ne yapayım ben şimdi kendime :D tamda el kremine ihtiyacım vardı. güle güle kullan cnm...
    Bende bi ara uğrayıp bakim madem.

    YanıtlaSil
  2. Bu markayi ben de hic duymamisim. 10 uzerinden 10 almissa gidip almak lazim:) Fiyatlari da cok iyiymis

    YanıtlaSil
  3. SWL: bugun gittim baktim yoktu:( eğer görürsem haber veririm teşekkürler canım...
    Lulu: ben çok memnunum cidden bulabilirsen tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  4. yüz temizleme jelini kullanmıştım çok memenun kaldım ama gramajına göre fiyatı biraz pahalı...

    YanıtlaSil
  5. mercan: Hatırlıyorum yüz temizleme jellerini ufak görünüyorlardı cidden. Artık Sephora'larda satılmıyor sanırım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...