29 Temmuz 2011 Cuma

Flormar Bronzing Powder Face&Body

Öncelikle firmalara seslenmek istiyorum ben neden sadece kendi aldığım ürünleri tanıtıyorum=) Benim neden tanıtım için gönderilmiş hediyelerim yok nedeeen:(

Bu bronzerı ilk çıktığından beri almak istiyordum, kocaman ambalajı da almak istememin tek nedeni=) Aslında pek bronzer kullanmam bu ikinci bronzerım diğeri MAC , onu sadece allık olarak kullanıyorum.

Swatchlarım pek belli olmuyor, neden anlamadım açıkcası...







Bendeki 02 numarası, 01 , 02 ve 03 renkleri var. 01 ve 02 mat , 03 rengi simli . 02 numarası pembe alt tonlu bir renk, NW25 olan bendenizin rahatlıkla allık olarak kullanabileceği bir renk, 01 de pudra olarak kullanabileceğim bir renkti ama bu bronzerın  kapatıcı özelliği hiç olmadığından yüzüm için pudra olarak kullanmayacağımı düşündüm iyi de etmişim.

Ürün yorumlarına geçelim...

+ları;
- 33 gr ürün 22 TL, çok uygun bir fiyat
- Kokusu çok hoş, krem gibi kokuyor.
- Ben mat ürünleri tercih ettiğimden ilk iki renginin mat olması hoşuma gitti.

-leri;
- Pudra olarak tercih edilmemeli hiç kapatıcı değil.
- Bu bronzer vücut için de kullanılabilirmiş , bir kez bacaklarımda denedim güzel dağılmıyor ve ufak tefek izleri renk farklılıklarını bile gizlemedi. Ama kıyafetlere bulaşma yapmadı cidden.
- Allık olarak kullandığımda ise hafif kirli bir görünüm verdi.

Zaten bunu bitiremem ama tekrar da almam. Keşke bunu alana kadar parayı basıp Guerlain alsaydım , her Boyner'in önünde görüp üzülüyorum:(

Ben neden yerli markalarım hiçbir ürününden memnun kalmıyorum:( Önyargı mı yoksa cidden kalite olayını aşamadılar mı?? Siz ne düşünüyorsunuz...

4 yorum:

  1. Naçizhane söylemek isterim ki, bronzerlar kapatıcı özellikte olmazlar zaten, herhangi bir iz vs. kapatmak özellikleri yoktur, kaldı ki olursa çok ağır olurlar. Bu nedenle önce kendi teninizde bir pudra ya da fondöten uygulayıp, sonra asla tüm yüze değil, sadece yüzün gerekli bölgelerine bronzer uygulamanız en doğal ve sağlıklı sonucu verecektir. Allık olarak kullanıldığında kirli durmaması için ışıltılı olanını deneyebilirsiniz belki. Yanlış anlaşılmak istemem, Flormar'la bir bağlantım yok, ürünü denemedim de hatta, ama beklentileriniz doğru olursa üründen en doğru verimi alabilirsiniz diye bilgilendirme yapmak istedim.
    Güle güle kullanın,
    Sevgiler,
    Nazlı.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle yorumun için teşekkürler Nazlı...
    Neden yanlış anlayayım Flormarla bağlantın olacağı aklımdan bile geçmezdi:) Bronzerların kapatıcı özelliği olmaması konusunda haklısın ama renk farklılıklarını bari kapatmasını beklerdim ben sonuçta vücuda uygulanabiliyorsa tek tonda bir görünümü de vaad ediyor demektir. Işıltılı olanını ışıltılı ürünlerden hoşlanmadığım için tercih etmedim ..

    YanıtlaSil
  3. Flormar, Golden Rose ve diğer türk markaları komple bok gibidir. Zerre araştırma geliştirme yapmazlar; çin malından farkı yoktur. Avon da bu gruba uzak değildir; 1 milyoncudan aldığınız ürüne etiket basılmıştır sadece.

    Biri de cesaretli olsun bu gerçeği söylesin, yok yanlış kullanma yok ben anlatayım da şöyle kullan diyeceğine. Parayı bunlara azar azar vermektense biriktirip adam gibi ürünler kullanalım. Değil mi ama sayın yazar? Değil mi?

    YanıtlaSil
  4. aynen ben de memnun kalmadım. almayacaktım aslında ne kdar güzel olabilir ki. hıh.. falan derken ürün kocaman ya uygun da fiyatı öyle bir gaflette bulundum. taksim deki flormar mağzasından aldım. kız bende kullanıyorum suan yüzümde var dedi.ama fırça ile kullanacaksınız falan dedi. kızın yüzündede cok begendim . dalga dalga yapmıyor değil mi diye de sordum. yok dedi. geldim eve ertesi gün kullandım. dalga dalga kipkirli bir görüntü verdi. manyak olan ben neden aldım yaa deyip sinirlerim bozuuldu. mac den bronzlastırıcı guerlaın ın terocotası var, saf sende ne gerek yani flormal dedim kendi kendime.... hıııhh. almayın almayın almayın. bu kadar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...