29 Mayıs 2011 Pazar

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution

Bu ürünü ilk çıktığı zamanlarda , tanıtımını yapan bloggerlar sayesinde tanımıştım. Hemen 2 al 1 öde kampanyasıyla 2 adet 500 ml şişe alıp , elimde çok ürün olduğundan onları bitirene kadar kullanamamıştım. Daha sonra da postunu yapmayı atlamışım:(



Yaklaşık 1 aydır bu ürünü kullanıyorum ve fotoda gördüğünüz kadar azaldı. Ürünü ilk zamanlarda sadece göz makyajımı temizlemek için kullanıyordum , toniklerim de tükenince bütün yüzüme kullanmaya başladım. Ben pamuğa ürünü döküp önce gözlerimi siliyorum, daha sonra yüzümü yüz temizleme jelimle yıkıyorum( bu aralar yüz temizleyici olarak Vichy Normaderm TriActiv ve The Body Shop Tea Tree köpük kullanıyorum, ikisini de yazacağım ). Yüzümü kuruladıktan sonra da bu kez tüm yüzümü bu ürünle siliyorum ve durulamıyorum. Durulamadığım halde herhangi bir irritasyona neden olmadı.
Göz makyajını çok güzel çıkartıyor , ten makyajımı zaten temizleyici jel hallettiği için buna pek iş kalmıyor ama onda da çok başarılı. Cildi kurutup geriyor mu derseniz , ben her yüz yıkayışımdan sonra nemlendirici krem kullandığımdan ( The Body Shop Seaweed ve La Roche Posay Hydreane Legere) cildimde böyle bir etki hissetmedim fakat ,henüz göz kremi kullanma yaşında olmadığım için (22) bioderma ile sildikten sonra göz çevreme hiç dokunmuyorum ve göz çevremde bir süre gerilme hissediyorum fakat çok çabuk geçiyor.
Aslında bu konuda kafam karışık, sizce sadece nemlendirici etkili bir göz kremi kullanmalı mıyım yoksa, 25 e kadar hiç dokunmayayım mı???Bu arada göz çevremde kırışıklık, morluk gibi sorunlarım yok..

Biodermanın ikinci şişesini satmıştım ben bunu bitiremem diye ama o zamanlar ürünü sadece gözlerim için kullanıyordum, tüm yüzüm için kullanmaya başlayınca tüketim hızım acayip arttı ve kampanyayı yakalamışken 2 500 ml şişe daha aldım.Cerrahoğlu eczanesinden 2sini 39 TL'ye aldım, 2 günde elime geçti tavsiye ederim. Sitelerinin çok kötü olduğunu ve el atmaları gerektiğini tavsiye etmeden de duramadım=)

Sevgiler...

8 yorum:

  1. 25ine geldiğinde benim gibi BİR GECEDE veya BİR GÜNDE göz altında kırışıklarının olduğunu görebilirsin. Ben de 25imden sonra başladım ama geç kaldım. Sana önerim tüm iyi niyetimle mutlaka şimdiden başla!!!!! En azından olusmaları biraz gecikir veya görüntüsü yumuşar. Orayı nemli tut yeter. Cok pahalı bir kreme gerek yok su yasta. Nivea, Neutrogena, Vichy gibi ürünlerle ya da Oriflame Avon tarzı ürünlerle başla 25ine kadar öyle götür ama yeter ki mutlaka başla! Ben simdi keske biri bana böyle deseydi de 25ime kadar beklemeseydim diorum. Yemin ediorum bir gecede oluşmuşlar gibi bir sabah uyandım ve göz altı kırışıklıklarım vardı ve su anda bir damla yumuşatamıorum :( Su an yasım kaç dersen ağustosta 28im olacak. Ne kadar erken o kadar iyi diorum.

    YanıtlaSil
  2. canım cerrahoğlunun sitesinde kampanyalar arasında yok 1 tane alınca 2 tane mi geliyor?
    sen nezamn almıştın??

    YanıtlaSil
  3. ewet bende baktım almayı dusnuyorum ama 1 tanesının fıyatı 49 tl.ben eczanemızde.com dan 2 tanesını 49 tlye almak uzereyım:D:Deger burda daha ucuzsa burdan alırım:D

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü bende cok merak ediyorum ama marketlerde satilmiyor, ismarlamak gerekir, herkes cok memnun ama galiba senin gibi : )

    YanıtlaSil
  5. ben bu ürünün sebium olanını kullanıorum yaglı ciltler için olanı. 2. şişeme geçtim gül suyu ile su arasında bişey diorum yapısı olarak. göz çevresine gelince yapacağın en iyi iş güneş kremini oraya da sürmekmiş(dr.um söledi)ben de öle yapıyorum ve geceleri LRPin c vitaminli kremini sürüyorum. tavsiye edilir:)

    YanıtlaSil
  6. Ayse: cok gozumu korkuttun:( ben hemen sadece nemlendrici ozelligi olan bir goz kremi araysna gryorum.. Umarim yasamam bu konuda yasadklarni.. Sen de takma bnce taktikca insanin gozunde buyuyor..
    Outlet makeup: ben arayip sormustum canim nette gorunmuyor kampanyalar arasnda ama 2 al 1 ode var demslerdi.. 1 ay once flan aldim..
    Legendneverdies: burda iki adeti 39tl..
    Viva:eczanelerde bulabilirsin
    Afsiz: tavsiyeni not aldim.. La roche favori markamdir zaten..

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. çok severek kullanıyorum bu makyaj temizleme suyunu :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...