6 Şubat 2011 Pazar

Saç Bakım Ürünleri Siparişim

Şu an bildiğiniz üzere Avon Advance Techniques Damage Repair serisini kullanıyorum ve tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum, neyse bu ayrı bir posta konu olacak. 2 3 haftadır şöyle doğru düzgün , kaliteli, yıpranmış saçlarıma çare olacak bir şampuan arayışındaydım. Yolda belde kaliteli görünen her kuaföre girip sordum o derece:)  Önerilenler genelde Kerastase, Matrix ve L'Oreal Expert Serie oldu. Ben de girdim canım çileğimize bahsi geçen ürünleri tek tek inceledim. Ve nihayet kararımı verdim bugün, biraz tuzlu ürünler oldu ama bu ürünler çok az miktarlarda kullanılıyor, uzun süre gideceğini umuyorum.
 L'Oreal Profesyonel Uzman Seri - Tam Onarıcı Şampuan 500ml/16.9oz
 Professionnel Expert Serie - Absolute Repair Shampoo: FİYAT: 43 TL
L'Oreal Profesyonel Uzman Seri - Tam Onarıcı Saç Kremi 150ml/5oz
Professionnel Expert Serie - Absolute Repair Conditioner : FİYAT: 27 TL
 
Umarım bunlar işe yarar, saçlarımda boya olmamasına rağmen, ısıdan fena derecede yıpranmış durumda, kestirmeye de kıyamıyorum:( Ürünler geldikten sonra ve 1 aylık kullanım sürecinden sonra sizlerle tekrar yorumlarımı paylaşacağım..
Sevgiler....

8 yorum:

  1. Canım L'oreal Absolut Repair serisi yıpranmış saçlar için çok iyidir. Umarım memnun kalırsın, güle güle kullan. Yalnız ben Cheapsmells'den almıştım bu seriyi, çileğe göre daha ucuz olduğunu hatırlıyorum. Karşılaştırma yaptın mı almadan?

    YanıtlaSil
  2. Yaptim canim cheapsmellsde kargo ucretiyle neredeyse ayni fiyata geliyordu (biraz daha ucuzdu) bir de orada 500 ml sampuan
    Kalmamisti ben de beklemek de istemedigimden cilekten aldim gectim:) yalniz maskesini alip almamak konusunda cok kararsiz kaldim sen maskesini kullanmis miydin? Eger memnun kaldysan onu da cheapsmellsden aliveriririm:)

    YanıtlaSil
  3. Kullandım canım, şampuan, maske ve yıpranmış uçlar için olan serumunu beraber kullanmıştım. Bir dönem saçımda keratin kaynak vardı, çıkarılırken saçım acayip yıpranmıştı. Bu seriyi önermişti kuaför, öyle alıp kullanmıştım. Benim saçlarım ince telli maske biraz ağır geliyordu, ama işe yaradı mı yaradı :) Saçların orta/kalınsa maskeyi de öneririm, çok iyi bakım yapıyor.

    YanıtlaSil
  4. ben de maskesini kullanmıştım bu serinin. çok memnun kalmıştım. Umarım senin de işine yarar.

    YanıtlaSil
  5. Ben de az once cheapsmellsden serumunu siparis verdim:). Maske de sonraki adim olsun:))

    YanıtlaSil
  6. Ben hiç bir ürünün fiyatı ne olursa olsun oluşan kırıkları yok edebileceğini sanmıyorum belki oluşmasını ya da daha az yıpranmasını sağlayabilir ama kestirmeden kırıklardan kurtulacağını sanmam inşallah işe yarar da ben de yanılırım canım:)))

    YanıtlaSil
  7. blogda birkaç defa yazdım,yıpranmış saçlar için çok iyi bir seri :)

    YanıtlaSil
  8. Dilek : Umarım işe yarar kestirmye kıyamıyorum:(
    prettyflower : yazılarında aradım am sadece maskesini karşılattırdığın yazıyı gördüm cnm hangi ürünkeri kullanmıştım?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...