13 Şubat 2011 Pazar

MAC Allık Karşılaştırması ( Margin Vs. Style )

Elimde olan iki tanecik MAC allığın karşılaştırmasını yapayım dedim, hazır Ankara'da hava mükemmelken ve odamın her noktasına güneş ışığı dolmuşken:)


                                                         Margin ----------------Style
İki allık da frost bitirişli. Ama margindeki frost son kendini çok daha fazla belli ediyor. Renkleri tanımlama konusunda pek yetkin değilim ama fotoğrafta renkler neredeyse gerçek renkleri gibi çıktı zaten.
Margin allığı ilk açtığımda bronzerdan farksız gelmişti bana, oldukça koyu bir renk, kahverengiye kaçıyor. Simli değil ama ışıltılı bir renk. Ben NW20-NW25 tenime acayip yakıştırıyorum:) Bence bu renk her ten rengine gider, ayarı tutturmak lazım yalnız, tüm MAC allıklar gibi bol pigmenli.
Style benim favori allığım, canım o benim:) Çilekten bu allığı aldığımdan beri istisnasız her gün kendisini sürdüm:) Rengi açık şeftali, turuncuya kaçıyor bence, birkaç blogda içinde pembelik var gibi tanımlarla karşılaştım ama bence pembenin zerresi yok bu allıkta. Bu da simsiz ama kendinden ışıltılı bir allık. Bu Marginden daha az toz toz oluyor bu arada. Style kullanırken ayarı biraz kaçırsanız da çok göze batmaz, kullanımı rahat bir renk.
İki allığı da çilekten aldım, style hala stokta. Şimdi aklımda pinch me var biri bana dur desiiin=)

5 yorum:

  1. hande yazmış ama :)
    durmaaaa :)

    YanıtlaSil
  2. style benim ilk mac ürünümdü ve geldiğinde bende çocuklar gibi sevinmiştim, hala seviyorum, ben kışın değil yazın kullanıyorum, bronz tene değilde beyaz tene daha çok yakıştığını düşünüyorum, zira rengimiz direkt turuncu, pembe diyenlere şaşırdım bende ne pembesi yahu :)

    YanıtlaSil
  3. merhablar cnm cilt rengim nw20-25 demişsin cilt alt tonun ne acaba. mac ten fondöten aldım acaba yanlış mı aldım bilemedim. beyaz tenli misin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...