1 Şubat 2011 Salı

AVON SuperShock Mascara

Bu maskarayı plastik fırçasına aldanıp almıştım, almaz olaydım:( Avonun çoğu ürünü gibi bu da hayal kırıklığında ibaret benim için. Artık söz verdim kendime Avon'dan hiçbir şey almayacağım.

Fırçası güzel görünüyor değil mi? Ama bu rimelin hiçbir şeyi güzel değil işte. Belki benim kriterlerim çok yükseldi Lancome L'extreme'den sonra bilmiyorum ama bu rimeli cidden hiç beğenmedim. Ne hacim veriyor, ne uzunluk ne yapıyor anlamadım. Tek güzel yanı topaklanma yapmaması sanırım. Ama zaten kirpiklerinizde hiçbir değişim yapmadığı için, topaklanma yapmaması da hiçbir şey ifade etmiyor:) Bir daha kesinlikle almam, hatta bunu da büyük ihtimalle atarım.
FİYAT: 15 TL falan sanırım emin değilim.

7 yorum:

  1. Gerçekten o kadar iğrenç mi? Bende hiç kullanmadan nefret ettim çünkü. ;)

    YanıtlaSil
  2. aYYY blogun muhteşemm olmuş bayıldımmmmmmmm kalpler falan çokk beğendimm

    YanıtlaSil
  3. Lovebug:Cidden o kadar iğrenç:) Ben de büyük bir nefret duyuyorum kendisine:)
    Dilek: Teşekkürler =))

    YanıtlaSil
  4. inanmıyorum ya avon shockta nefret eden birini gördüm sakın yanlış anlama :) avon shock benm hayatımın rimelidir l'oreal lancome mac falan çok ürün kullandım ama avon shockumn yerini kimsecikler tutamaz :)

    YanıtlaSil
  5. Adsız: :) işte herkesin zevki farklı ben beğenemedim gitti:) Lancome L'extremeimi tek geçerim:)

    YanıtlaSil
  6. Aaa lancome rimelini kullanmadim ama nelerine para verdimse kenarda duruyor. Kirpiklerim cok seyrek, buna ragmen yapış yapış olmadan en onemlisi cok dogal bir dolg ünlü veriyor, bu fircanin basarisi, 3 veye 4 tane almisimdir. Ben bu rimelden çok memnunum.

    YanıtlaSil
  7. Aaa lancome rimelini kullanmadim ama nelerine para verdimse kenarda duruyor. Kirpiklerim cok seyrek, buna ragmen yapış yapış olmadan en onemlisi cok dogal bir dolg ünlü veriyor, bu fircanin basarisi, 3 veye 4 tane almisimdir. Ben bu rimelden çok memnunum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...