23 Ekim 2010 Cumartesi

Taze Bittiler!(1)

İlk taze bittiler postumla karşınızdayıım:) Bir şeyleri bitirmeyi çok seviyorum çünkü bu yeni bir şeyler alabileceğim anlamına geliyor:) Bunların şişeleri çöpü boyladı bile yerleri de boş duruyor:) ha ha haa(sinsi gülüş). Niyeti bozmayayım neyse:)





Body Shop Çilekli Butter: Hepiniz biliyorsunuzdur body shop'un butterlarını. Ben de daha önce bir çok çeşidini kullandım. Ama işe girdiğimden beri uzun uzun kremlenmeye çok üşeniyorum. Bu butterı o kadar uzun zamanda bitirdim ki. Kokusu çok güzel ama bana genel olarak butterların sürümü biraz zor geliyor.
Dove Isıya Karşı Koruyucu Sprey:Bu spreyi saçımı düzleştiriciyle düzleştirmeden önce sıkıyorum. Bilmiyorum bir işe yarıyor mu ama içim rahat olsun işte. Bu bitirdiğim ikinci şişem.
Avon Color Trend Stick Kapatıcı: Bu en açık rengi. Bunu üniversite boyunca kullandım anca bitti:)Hatta hala bitmedi azıcık kaldı ama atmak lazım yıllar oldu alalı.
Garnier Makyaj Temizleme Sütü: Bu güzel bir ürün, ben kokusunu da çok sevdim güllü. Makyajı da güzel çıkartıyor,dudaklarda da uygulanabiliyor. Ama biraz yağlı işte, karma veya yağlı ciltlere tavsiye etmem.
Olay Yüz Temizleme Jeli: Bunu bitirdiğim ya 2. ya 3. şişe. seviyorum bu jeli, makyajı güzel çıkartıyor, toniğe iş bırakmıyor neredeyse,ferahlık veriyor, rahatsız edici bir kokusu da yok.



3 yorum:

  1. Avon Color Trend Stıck, benide denediğim bir ürün annem kullanıyor ama o kadar bereketli olduğunu bilmiyordum. Demek ki daha uzun yıllar bizimle.

    YanıtlaSil
  2. Aslında olay bereketliiliğinden değil de benim çok nadir kapatıcı kullanmamdan:)

    YanıtlaSil
  3. ya cnm bu garnıerın goz rolon kremı var kullandınMI etkısı nasıl merk edıorm?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...