28 Ekim 2010 Perşembe

Strawberry'den Parfümüm Gelmiş Evde Bir Bayram Havası:)

Benim canım, gözbebeğim, biriciğim, yeni favorim geldi:) Bu parfüme bayılıyorum ladies. Çok güzel çiçeksi, hafif baharatlı süper.. Ben açık tenliyim, beyaz tenlilere ,buğday tenlilelere acayip yakışacak bir parfüm. Bence parfüm arayışındaysanız hemen bir yerden testerını deneyip, strawberryde indirimdeyken ordan kapın:)
BURADA da ayrıntılı olarak anlattığım gibi 100 ml Calvin Klein Euphoria EDT: 71 TL.
Ben EDP sini de kullanıyorum, tabi EDT daha az kalıcı ama sabahları EDPye boğulmak istemediğimden EDT almak istiyordum, iyi de yapmışım. Şişe tasarımları da çok çok hoş ve orjinal. Şöyle ki EDP ürünün şişesinin ön ve arka yüzleri metal kaplı sadece yanlar cam, EDT ise tam tersi ön ve arka cam yanlar metal kaplı.
Strawberry'den her zamanki gibi sapasağlam paketlenmiş olarak geldi, 5 iş gününde. Love u Strawberry!

8 yorum:

  1. güzel günlerde kullan cnm benımde dün elime ulaştı parfümlerim... Strawberryden almıştım bende bloguma bakabılırsın iyi gunlerde kullan bende de CK blossam var sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  2. süper bir seçim yapmışsın çok güzel bi parfüm bende kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Myprincess inceledim parfumleri jasmin noiri cok merak ediyorum aslinda:) cok sik duruyor,eminim dugununde kokunla da akillarda kalacaksin:) adventure da acayip ucuza gelmis iyi ki kacirmamissin:)
    Whiterose katiliyorum sana ,uzun sure parfumumu degistirecegimi sanmiyorum:)

    YanıtlaSil
  4. arkadaşım bana bi akıl versen ne iyi olur
    stawbery yi bayadır takip ediyorum ama güvenilir mi acaba..

    YanıtlaSil
  5. Sevgili whiterose strawberryden defalarca alisveris yaptim ve simdiye kadar en ufak bir sorunla karsilasmadim. Ornegin bu aldigim parfumu daha once hepsiburadadan da aldim, iki urun tamamen ayni, ikisi de ABD mali. Orjinallik konusunda icin rahat olsun. Kredi karti konusunda guvensizlik yasiyorsan ki bence hic gerek yok, sanal kart olusturup limitini alisveris tutarin kadar belirleyip alisveris yapabilirsin, icin rahat eder. Veya PayPal kullanabilirsin ki ben strawberryden alisveris yaparken gonul rahatligiyla direk kredikarti numarami kullaniyorum:) umarim yardmci olabilmisimdir..

    YanıtlaSil
  6. Güzel günlerde kullan. Çok baştan çıkarıcı bir koku...

    YanıtlaSil
  7. ben de parfümlerin oriinal olup olmadıgını soracatım ama sen zaten yanıtlamışsın bu sitede genelde ucuz oluyor parfümler ben de alayım bari hayırlamak için bir tane :))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...