9 Ekim 2010 Cumartesi

Lovelyshoes Çizmelerim

Lovelyshoes çizmelerim yaklaşık 1 ayda geldi. Küçücük bir kutuda:) Ne aldım ki ben diye düşünürken içinden çizmelerim çıktı:)

Kalitesine gelince, kötü diyebilirim. Ama sonuçta bana 38 TL gibi bir fiyata gelmişti. Yağmur çamur yokken giyilir.
Siz beğendiniz mi:)

5 yorum:

  1. LOVELY SHOES' dan ayakkabı alınmaz gibi gelıyor bana modeller süper olsada kalıtesınden kımse memnun degıl malesef...Yınede kuru havalarda giyilır cnm gzl gunlerde giy...

    YanıtlaSil
  2. Haklısın canım, ben de bir daha lovelyshoesdan alışveriş yapmam. Resimlerde her şey iyi güzel ama ürünün kendisini görünce hayal kırıklığı..Neyse denemiş oldum:)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok mu kötüler.yani kuru havada bir sezon idare etmez mi? birde numaraları konusunda bilgi verebilir misin bir numara büyük almıştın nasıl oldu?

    YanıtlaSil
  4. Çizmelerimi ilk defa dün giyindim. Aslına bakarsanız arkadaşlarım beğendi, uyduruk durmuyor dediler. Ama insan dokununca anlıyor kumaşının kalitesizliğini, tabanı da çok ince malesef. Ama kuru havalarda 1 sezon kesinlikle idare eder dikkatli kullanımda daha çok bile idare eder.

    YanıtlaSil
  5. Bu arada numaraları da kapalı ayakkabılarda 1 numara büyük almalısın evet. Ben 1 numara büyük aldım ve tam oldu hiç sorun yaşamadım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...