9 Ekim 2010 Cumartesi

Lancome L'Extreme Mascara Seti Siparişim

Benim hiç şöyle kaliteli bir maskaram olmadı. Uzun zamandır arayış içindeydim. Lancome almayı kafama koymuştum ama o kadar çok lancome maskara varki! Ben uzatma özelliği ön planda olan bir maskara istiyordum. Sonunda maskaraya karar verdim L'Extreme benim aradığım özellikleri barındıran bir ürüne benziyordu. Bildiğim yurtdışıkaynaklı bütün siteleri araştırdım. En uygun fiyatı cosme-de sitesinde buldum. Vee aşağıda gördüğünüz seti aldım gitti:
Setin içinde:
*L'EXTRÊME Lengthening Mascara Instant Lash Extension 0.23oz / 6.5ml #01 Black
*Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes 1oz / 30ml
*Effacernes Long-Lasting Softening Concealer SPF 12 0.17oz / 5ml

Setin fiyatı 31 $. Amma velakin yeni üyelere 5 $ hediye çeki veriyorlar, aman alışveriş falan yaparsanız bunu atlamayın ben neredeyse indirim kodunu girmeden ödeme yapıyordum, ağlardım vallahi:)

Setin içindeki Bi-Facil i de uzun zamandır denemek istiyordum iyi oldu.

Bu sitede kargo da bedava unutmadan. Hem de tracking number bile veriyorlar. Set 37 TL ye gelmiş oldu bana. Çilekte maskara nın fiyatı tek başına 42 TL.

Bu maskarayı kullanan var mı kızlar:)

3 yorum:

  1. concealer ve bifaccile hayran kalacagını düşünuyorum rimeli kullanmadıgım için yorum yapamıycam canım umarım onuda begenırsın gzl günlerde kullan cnm bnm;)

    YanıtlaSil
  2. Zaten set almamın en kocaman nedeni bi-facil di canım, herkes çok memnun.. Teşekkür ederiim ben de maskarayı beğenmeyi umut ediyorum:)

    YanıtlaSil
  3. canım bu cosmo-de cok ucuz..Güvenilir bi site mi? Ben alışveriş yapmayı düşünüyorum da

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...