9 Mayıs 2016 Pazartesi

Mayıs 2016 Anneler Günü İndirimi - Gratis Alışverişi



Günaydın ! :))

Bugün sizlerle geçen hafta Gratis'in anneler günü indiriminden yaptığım tatlış alışverişimi paylaşacağım.

Bildiğiniz gibi Gratis ve Watsons özel günlerde çok hoş indirimler yapıyor ve bu indirimler makyaj severler için mükemmel bir fırsata dönüşüyor. Özellikle renkli kozmetik ürünlerinde bu indirimleri oldukça bariz görüyoruz (genelde %30-%50 arası indirime giriyor çoğu renkli kozmetik ürünü).

Ben de karın ağrısından kıvranmama rağmen koşarak bu indirime gidenlerden oldum. :))
 
Gördüğünüz bu 4 parça ürünü yaklaşık 101 liraya satın aldım.
 
 
İlk olarak  Dirty Works'un face scrubına bayıldım, içinde peeling tanecikleri yok ama cildi çok güzel temizlediğini düşünüyorum. Öyle ölü derileri falan arındırmasını beklemek biraz ütopik ama yine de cildi yumuşatan ve arındıran bir ürün. Sanırım %40 indirim ile 15 liraya aldım. Ürünü nemli cildimize uyguladıktan sonra yıkıyoruz ve ürünü haftada 1-2 kez kullanmamız gerekiyormuş. Şimdilik memnun kaldığım bir ürün oldu.
 
 
 
Diğer satın aldığım ürün ise Gosh markasının 01 Black eyelinerı.
 
 
Ürünü sanırım %40 indirimle 16 liraya satın aldım. 3.kez alıyorum bu eyelinerı ve gerçekten almaya devam edeceğim ürünlerden biri. Kesinlikle çok kalıcı ve çok siyah. İnce eyeliner çekmeyi seviyorsanız, sizin için ideal.
 
 
Fotoğrafta ne yazık ki keskin siyahlığı çok belli olmamış :((, ama bu konuda kesinlikle bana güvenebilirsiniz. :)) Ucuz ve siyah eyeliner arayanların özellikle indirim dönemlerinde bakmasını öneririm.
 
 
Üçüncü parça olarak da Maybelline'den bu kaş doldurma kalemini aldım. Sanırım 15 liraya satın aldım ve %35+%10 gibi bir indirim vardı Maybelline standında.
 
 
Ürünün gördüğünüz gibi iki tarafı var. Kalem kısmıyla kaşlarımıza hat verip pudra kısmıyla doldurma/sabitleme işlemini yapıyoruz. Diğer kaş kalemleri gibi yapay ve keskin bir görüntü vermiyor, ürünün kalem kısmı çok pigmentli değil bu da aslında doğal bir görünüm sağlıyor. Bu tarz kaşe kalemi arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim.
 
 
Vee hem alışverişimin yıldızı hem de kalbimin derebeyine geldik. :)) The Balm markasının yeni çıkardığı Meet Matte Trimony far paleti. Ürünün indirimsiz fiyatı 100 lira, %40 indirimle 60 liraya satın aldım.
 
 
Ürünün renkleri efsane! Keşke başarılı fotoğraf makinem olsa da sizlere daha net gösterebilsem.. Renklerin hepsi mat ve günlük makyaja uygun. Pigmentleri de oldukça başarılı. Özellikle tam ortadaki Matt Kumar rengi inanılmaz başarılı. Eğer bir tane far paleti alayım ve hep kullanayım diyorsanız kesinlikle aranız palet bulundu ! :)
 
 
Aşağıdan yukarıya renklerin isimleri sırasıyla: Matt lin, Matt Thomas, Matt Rossi, Matt Lopez, Matt Kumar, Matt Moskowitz, Matt Evans, Matt Reed ve Matt Ahmed. (Renkleri kolumda denerken neden bu kadar orantısız oldu ben de anlamadım :D)
 
Sonuç olarak aldığım tüm ürünler içime sindi ve beğenerek kullanıyorum.
 
Yazımı okuduğunuz için çok teşekkürler !
 
 
 

9 yorum:

  1. İyi günlerde kullan çok güzel ürünler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu paleti ben de çok merak ediyordum çok güzel bi yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullan canim the balm paleti bir ben bulamadım

    YanıtlaSil
  4. BEN DE NE ZAMANDIR BU BALM PALETİ İSTİYORDUM, İNDİRİMDEN FAYDALANARAK ALDIM, ÇOK DA MEMNUN KALDIM... ÖNERİLERİNİZ SAYESİNDE GOSH EYELINERI DA ALDIM, MEMNUN KALACAĞIMDAN EMİNİM... DEVAMINI BEKLİYORUZ.. SEVGİLER:))))

    YanıtlaSil
  5. Süper ürünler tercih etmişsin, güle güle kullan :)
    Bu arada yeni farkettim, uzun zamandır görünmüyodun, bir hoşgeldin de benden olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Gratis indirim günleri ile ilgili güzel bir yazı olmuş. Gratis indirimi 2021 ile ilgili yazımızı okumanızı da öneririm.

    YanıtlaSil
  7. İndirimli kişisel bakım ürünleri almak isteyenler için yararlı bir yazı olmuş.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...