12 Mayıs 2016 Perşembe

Mac - Captive Ruj


Merhaba arkadaşlar !

Bugün sizlere Mac'in popüler rujlarının yanında ismini pek duymadığımız ''Captive '' isimli rujundan bahsedeceğim.

 
Ürün, Mac'in Satin serisine ait. Kalıcılığı Mac'in diğer rujları gibi oldukça başarılı.
 
 
Gördüğünüz gibi içinde morluk barındıran koyu gül kurusu tonunda. Gündelik hayatlarda boş gözlerle (bol maskarayla) çok başarılı oluyor. Gece çıkmalarında, siyah net bir eyeliner ile de çok yakışıyor!
 
 
Ürün kolumda olduğundan daha mor gözüküyor ama mor bir rujdansa kesinlikle koyu bir gül kurusuna daha yakın rengi. Bildiğimiz gibi bir Twig, Kinda Sexy veya Please Me kadar gündelik hayat için biçilmiş kaftan değil ama bana kalırsa renginin çok farklı bir güzelliği var! Ürüne Mac'in kendi mağazalarından veya http://www.maccosmetics.com.tr/product/shaded/2146/310/Bestsellers/Lipstick/index.tmpl?cm_mmc=Paid%20Search-_-bestseller-_-bestseller-_-bestseller-branding&gclid=CLj74Yeg1cwCFcsW0wodoj4Heg sitesinden ulaşabilirsiniz. Son olarak ürünün fiyatı 58 lira.
 
Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim ! :)
 
 

6 yorum:

  1. Benim de deneyip oldukça memnun kaldığım bir ruj. Hem rengi farklı ve oldukça hoş, hem yapısı mü kem mel. Bir tavsiye de benden:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de cok begenmistim bu ruju ozellikle kaliciligi harika! Yaziniz icin tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır aradığım bir ton yapısı da oldukça güzel görünüyor. Karar vermemde etkili olduğunuz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...