27 Ağustos 2013 Salı

Taze Bittiler #17!

Art arda bitenler yazıları gelebilir demiştim, kaldığımız yerden devam edelim:)


1) Nelly Bifasico Yeşil Çay Özlü Sıvı Saç Kremi : BURADAN detaylı yazıma ulaşabilirsiniz. Bundan sonra bir süre Gliss , Elseve gibi türevleriyle devam etsem de dayanamayıp yenisini aldım, oldukça memnunum tavsiye ederim. Bundan sonra da Down Under Naturals'ın argan yağlısını deneyebilirim. Ürün 400 ml ve 20-25 TL aralığında satılıyor.

2) Colgate Optic White Diş Macunu : Bu bittikten sonra pek de sevmediğimi düşünüyordum ta ki bunun ardından Arm&Hammer'ın beyazlatıcı diş macununu kullanana kadar. O bittikten sonra tekrar bunu aldım, şu anda da bunu kullanıyorum. Güzel köpürüyor, güzel temizliyor, beyazlatma konusunda da diğer macunlardan bir tık önde ama iddia ettiği kadar iyi değil tabi ki. Bu arada fiyatı 12.5 lira ve bu fiyatı hak ettiğini hiç düşünmüyorum ben son aldığımda Gratis'ten %40 indirimle aldım.

3) La Roche Posay Hydreane Legere Krem : Bu kremin her iki versiyonunu da BURADA yorumlamıştım.  Rich olanını bir daha almayı düşünmesem de bunu ara ara alıp kullanmaya devam edeceğim. Şu anda elimde de bir yedeği var hatta bir ara kampanya olduğunda 19.90 TL'ye almıştım ama normal fiyatı 25-30 TL sanırım. Bu arada gramajı 50 ml.

4) Maybelline Define a Lash Maskara : Bir indirim sırasında denemek için sepete atmıştım ama  gerçekten çok severek kullandığım , fiyatının kat kat üzerinde performansa sahip bir maskara oldu. Kesinlikle topaklanmıyordu, kirpikleri çok güzel uzatıp az da olsa hacim veriyordu. Dökülme yapmıyordu ve çoook uzun süre idare etti beni. Ya artık üretilmiyor ya da Maybelline Türkiye'ye getirmiyor bilmiyorum ama uzun zamandır raflarda göremiyorum. Fİyatı 20 TL civarındaydı.

5) Yves Rocher Oje Çıkarıcı : ŞURADA yorumlamıştım, çok memnun kaldığım etkili ve zahmetsiz bir üründü ama fiyatındna ötürü bir daha alacağımı sanmıyorum, gramajı da oldukça az ve 100 ml. Fiyatı 11 TL.

6) Yves Rocher Tahıllı Peeling : Bunun yazısını yazmayı unutmuşum:( Yazmaya çalışacağım, severek kullandığım nazik bir peelingdi. Tanecikleri ufacıktı ve bence yüz için oldukça uygundu. Sadece taneciklerinin biraz daha yumuşak olması daha iyi olabilirdi bana göre. Bir de kozmetik ürünlerde güzel kokuları seven bir insan olarak bunun doğal kokusundan hoşlanmadım:) Ürün 75 ml ve oldukça bereketli , indirimsiz fiyatı ise 30 TL.

7) Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli : Yazısı ŞURADA. Çok severek kullanıp bitirdim, ilerde tekrar mutlaka alırım. Ürün 200 ml olmasına rağmen acayip bereketli , fiyatı 35-45 TL arasında değişiyor.

8) Bioderma Sarmaşık Özlü Şampuan : Yazısı çok taze çıktı : TIK TIK! Severek kullandığım , fiyatına göre iyi bir şampuandı. Dökülme konusunda da fena değil, çok şey beklememek lazım tabi. Şampuan 300 ml ve maksimum 10 TL'ye alabilirsiniz.

Yeni bitenlerde görüşmek üzere...

Sevgiler...



6 yorum:

  1. Ay o peeling beni benden alıyor. Bitmiyor arkadaş yahu bitmiyor! Başarından ötürü tebrik ediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) gerçekten hem yoğun kıvamlı hem de 75 ml olunca bitirmek zor oldu, darısı başına:)

      Sil
  2. Peelingi bende severek kullanıyorum. Gelsin yeniler...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...